DIVLJA SVINJA BEŽALA OD LOVACA I PALA NA HAUBU "RENOA"?Očevici otkrili DETALJE nesreće u kojoj je stradao TINEJDŽER
V. K. sa devojkom, Foto: Printscreen/Društvene mreže

nesreća u mestu pakovraće

DIVLJA SVINJA BEŽALA OD LOVACA I PALA NA HAUBU "RENOA"?Očevici otkrili DETALJE nesreće u kojoj je stradao TINEJDŽER

Stravična nesreća dogodila se juče u popodnevnim satima u mestu Pakovraće

Objavljeno:

Tinejdžer V. K. (18) iz Aranđelovca, sin uglednih lekara iz tog grada poginuo je juče na magistralnom putu Čačak-Požega, dok je njegova devojka (17) teško povređena kada je na njihovu haubu "renoa" pala divlja svinja sa litice i izazvala stravičan udes, saznaje Kurir.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se juče u popodnevnim satima u mestu Pakovraće. Nažalost, na licu mesta preminuo je tinejdžer dok je njegova devojka u svesnom stanju hospitalizovana je u čačansku bolnicu, sa teškom povrednom kičme.

- Bili smo u koloni i "reno" kojim je upravljao dečko iz Aranđelovca nažalost nikako nije mogao da izbegne udes. Naime, iako se pričalo da je njemu na put istrčala divlja svinja i da je on udario u nju, a od siline udarca se zakucao u autobus iz suprotnog pravca situacija je bila malo drugačija - kaže očevidac i dodaje:

- Divlja svinja je pala sa litice i to na haubu "renoa"! Hauba se podigla i dečko nije video gde vozi, od šoka je pokušao da uhvati pravac i u celoj toj zavrzlami udario u u ćošak autobusa. Nažalost, dečko je preminuo na licu mesta, dok je devojka zadobila teške telesne povrede.

Mesto tragedije
Mesto tragedijefoto: RINA

Kako je dalje naveo očevidac ove stravične saobraćajne nesreće, tinejdžer nije mogao da izbegne udes.

- Dečko nije kriv, zamislite da dok vozite bukvalno sa neba padne divlja svinja na vaša auto. Zvuči kao na filmu, ali istinito. Kažu da su lovci u tom predelu jurili divlje svinje i da je jedna kako bi se spasila bukvalno bežeći završila na litici i pala pravo na auto - navodi sagovornik i dodaje:

- Kada je divlja svinja pala na haubu, od siline udarca je i pala na kolovoz i digla se i počela da trči, da beži i dečko dok se pribrao zakucao se u autobus. Nije tačno da je vozio neplilagođenom brzinom, jer je bila gužva, kolona i da je možda hteo nije mogao jer je saobraćaj bio sporiji.

Očevidac jučerašnje nesreće opisao je i da su svi pokušali da pomognu putnicima u "renou" nakon nesreće.

- Kada je došlo do sudara, pokušali smo da im pomognemo, neko je zvao policiju i Hitnu pomoć. Neko je pokušao do njih, pričali su sa devojkom, nažalost, videlo se da dečko ne daje znake života - kaže on i dodaje:

- Sećam se, devojka je pitala da li joj je dečko živ i da li je dobro. Pričali su joj da jeste, kako joj ne bi pogoršali stanje. Međutim, u tom trenutku on više nije bio živ...

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične saobraćajne nesreće.

Kako Kurir saznaje, V. K. je 13. decembra napunio 18 godina i proslavio je punoletstvo, a za nekoliko dana trebao je da proslavi sa devojkom godišnjicu veze.

Bonus video:

00:23

Udes na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru

(Espreso/ Kurir, Branka Travica / Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.