TUŽILAŠTVO SE OGLASILO ZBOG NAPADA NA DOKTORA U KBC ZVEZDARA: Zadobio tešku povredu, napadači se terete za OVO
Foto: Printscreen/Google maps

javljeno je

TUŽILAŠTVO SE OGLASILO ZBOG NAPADA NA DOKTORA U KBC ZVEZDARA: Zadobio tešku povredu, napadači se terete za OVO

Odmah su obaveštene sve nadležne službe.

Objavljeno:

Doktor specijalista Ž. V. napadnut je tokom dežurstva u ordinaciji u KBC Zvezdara, a kako Nova.rs nezvanično saznaje, incident se dogodio kada je jedan pacijent došao sa pratnjom koja je zahtevala da odmah bude primljen. Kada im je doktor rekao da to nije moguće, oni su fizički nasrnuli na njega i zadali mu teške telesne povrede glave, a o napadu se sada oglasilo i Prvo osnovno javno tužilštvo u Beogradu.

„U vezi fizičkog napada na doktora Ž.V. koji se desio u noći 27.12.2023. godine na KBC Zvezdara ( na odeljenju ortopedije gde je zaposlen napadnuti doktor) nadležno je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Ovom tužilaštvu biće podneta krivična prijava od strane policije protiv identifikovanih izvršioca, a zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i krivičnog dela teška telesna povreda. Od strane tužilaštva naloženo je nadležnoj policijskoj upravi da pre dostavljanja prijave preduzmu sve neophodne mere u cilju utvrđivanja celokupnog događaja i da prikupe sve materijalne dokaze“, navelo je tužilaštvo.

Podsetimo, kako su ranije iz uprave bolnie KBC Zvezdara saopštili, doktor specijalista Ž.V je tokom dežurstva i pregleda pacijenta fizički napadnut u 23.45 i tom prilikom zadobio tešku telesnu povredu.

Odmah su obaveštene sve nadležne službe.

Podsetimo, zbog napada na lekara uhapšene su tri osobe – T. Č. (27), M. B. (28) i ženu J.G. (36).

Bonus video: Tuča na Trgu republike

00:09

Tuča na Trgu republike

(Espreso/Nova.rs/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.