CRNA SUBINA PORODICE JELENE I ZORANA MARJANOVIĆA: Posle ubistva pevačice, tragedije su se samo nizale....
Jelena Marjanović, Foto: PETAR ALEKSIĆ, Društvene mreže

zla kob

CRNA SUBINA PORODICE JELENE I ZORANA MARJANOVIĆA: Posle ubistva pevačice, tragedije su se samo nizale....

Nakon ubistva Jelene Marjanović, umrli su nejna majka, Zoranova majka, a onda i njegov otac

Objavljeno:

Apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća doneo je rešenje kojim je, usvajanjem žalbi branilaca okrivljenog Zorana Marjanovića, ukinuo prvostepenu presudu i predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno suđenje

Jelena Marjanović (33), pevačica iz Borče brutalno je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu, a posle toga stavljene su lisice na ruke njenom suprugu Zoranu, koji se ranije teretio za njenu smrt!

Jelena Marjanović
Jelena Marjanovićfoto: PRIVATNA ARHIVA

Nedugo posle njene stravične smrti, preminula je njena majka Zorica Krsmanović, koja nažalost nije dočekala pravdu za svoju ćerku. Preminula je nekoliko meseci posle smrti svoje ćerke zbog kancera.

Nekoliko godina kasnije umro je Zoranov otac Vladimir, zbog srca, a da takođe nije dočekao da vidi šta se dogodilo sa njegovim sinom. Šest meseci posle njega preminula je i Zoranova majka Zorica.

Zorica i Vladimir Marjanović
Zorica i Vladimir Marjanovićfoto: Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić

- Zorica je imala moždani udar, teško se kretala, sav stres koji se nagomilavao od 2016. učinio je svoje. Vladimir je imao problema sa srcem, takođe se otežano kretao i imao je sve veća gušenja. Posle 2016. u toj porodici su se samo nizale tragedije - navodi izvor.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća doneo je rešenje kojim je, usvajanjem žalbi branilaca okrivljenog Zorana Marjanovića, ukinuo prvostepenu presudu i predmet vratio prvostepenom sudu na ponovno suđenje.

Bonus video:

03:13

ZORAN MARJANOVIĆ NEĆE BITI NI POD ELEKTRONSKIM NADZOROM! Advokat prognozira da li će suđenje biti PONOVLJENO pred novim većem

(Espreso / Alo / Nemanja Gavrilov / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.