EVO KAKO IZGLEDA VELELEPNA KUĆA NAJTRAŽENIJEG SRBINA: Komšije "OPLELE" po Ljubomiru Romanovu! (FOTO)
Kuća Ljubomira Romanova, Foto: KURIR/D.A.

KUĆA LJUBOMIRA ROMANOVA

EVO KAKO IZGLEDA VELELEPNA KUĆA NAJTRAŽENIJEG SRBINA: Komšije "OPLELE" po Ljubomiru Romanovu! (FOTO)

Ljubomir Romanov danas će biti saslušan u Tužilaštvu za organizovani kriminal

Objavljeno:

Ljubomir Romanov, ranije Radosavljević, uhapšen je juče sa ženom, sinom i rođakom u Beogradu, a u rodnom Obrenovcu ima velelepnu vilu u koju je, prema rečima komšija, porodica posebno ulagala poslednjih godina, saznaje Kurir.

Da podsetimo, Ljubomir i njegov brat R.K.R., koji se nalazi u pritvoru u Švajcarskoj, kako saznaje Kurir, sumnjiče se da su novac koji su pribavili kriminalom, davali ostalim pripadnicima grupe koji su potom novac ulagali u kupovinu skupocenih nekretnina u Srbiji i luksuznih automobila.

Kako saznaje Kurir u porodičnoj kući u jednoj od glavnih ulica Obrenovca Ljubomir i njegova žena ne žive poslednjih godina, ali komšije se sećaju i kako je bilo ranije.

- Dve žene sada žive u ovoj velikoj kući, ranije su bili svi. Njihova je kuća jedna od najlepših i svi su znali odakle im, da je sve oteto. Istina je i da su mu se deda i otac bavili time, samo je vreme bilo drugačije - kaže nam jedna komšica i objašnjava:

Vila
Vilafoto: KURIR/D.A.

- Bila bih nepoštena kad bih rekla da su oni nama ikada smetali, nikakav problem nikada nismo imali, ni ranije ni sada. Prosto smo znali da će nekad morati ovo da se desi.

Kako nam je objasnio jedan Ljubomirov poznanik, on je voleo da troši novac i nikada ga nije štedeo.

- Samo da idu od njega, pa će i da se vrate, tako je pričao. Kad je ranije dolazio iz inostranstva svi su jedva čekali, prodavnice i kafane procvetaju, sad ga dugo nema već - kaže on i objašnjava da je čuo da je Ljubomir uhapšen:

- Žao mi je, ali šta je drugo moglo da se očekuje... Tek mi je žao za sina i ženu, ali ako nisu krivi, oni će i da dokažu.

Vila
Vilafoto: KURIR/D.A.

Prema rečima meštana Ljubomir Romanov je imao više nekretnina po Obrenovcu i sve izgledaju besprekorno, a čuli su za ulaganja širom Srbije, ali i inostranstvu.

Kako saznaje Kurir, policija je juče rano ujutru pretresla i ovu kuću gde su pronađene neke od dragocenosti.

Osumnjičeni Obrenovčanin se, da podsetimo, sumnjiči za organizoavnje pljačke doma Tamare Eklston, pljačku vile bivšeg engleskog fudbalera Frenka Lamparda, kao i Višaija Šrivadanapraba, pokojnog vlasnika FK Lester. Sve tri provale su se dogodile 2019. u Londonu, kada je za njim raspisana i međunarodna poternica.

Ljubomir Romanov danas će biti saslušan u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Bonus video:

03:34

POGLEDAJTE U KAKVOJ RASKOŠI ŽIVI ŠERIF KONJEVIĆ: Bela vila, zlatna ogledala, bazen! Glamurozno imanje kakvo još niste videli

(Espreso/Kurir.rs/D. A./ Pripremila M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.