OVO JE TRUDNICA KOJU JE MUŠKARAC SA KOSOVA UBIO NA KUĆNOM PRAGU: Poznati detalji stravičnog slučaja
Vanesa Balan, Foto: PrintScreen/ Facebook

femicid

OVO JE TRUDNICA KOJU JE MUŠKARAC SA KOSOVA UBIO NA KUĆNOM PRAGU: Poznati detalji stravičnog slučaja

Muškarac sa Kosova na kućnom pragu ubio trudnicu

Objavljeno:

Vanesa Balan (27), trudnica iz Italije, ubijena je brutalno ispred ulaznih vrata u svoj dom, a zbog zločina je uhapšen B. F. (41), muškarac sa Kosova i Metohije.

Vanesa je bila u trećem mesecu trudnoće kada ju je osumnjičeni udario nekoliko puta u lice i izbo najmanje sedam puta ispred ulaza u njenu kuću u blizini Treviza.

Telo trudnice pronašao je njen partner kada se vratio sa posla i odmah alarmirao policiju. On je bio u stanju šoka ali je uspeo da policiji pruži korisne informacije.

Policija
Policijafoto: Petar Aleksić

Odmah je pokrenuta potraga za osumnjičenim, koji je uhapšen u utorak uveče.

Prema rečima partnera žrtve, osumnjičeni je bio mušterija supermarketa Eurospin, u kojem je Vanesa Balan do pre izvesnog vremena radila - pre odlaska na trudničko, jer je čekala svoje drugo dete.

On je, prema pisanju medija, često pratio Vanesu, dolazio na njeno radno mesto i maltretirao je, a Vanesa ga je prijavila za uhođenje u oktobru.

Osumnjičeni nije hteo da odgovara na pitanja istražitelja i odveden je u zatvor, a policija pokušava da otkrije motiv ubistva.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Telegraf.rs/ A.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.