IZBO TRUDNICU ISPRED KUĆE: Uhapšen muškarac sa Kosova
Policija, Foto: Petar Aleksić

HOROR!

IZBO TRUDNICU ISPRED KUĆE: Uhapšen muškarac sa Kosova

Osumnjičeni sa KiM uhapšen je u blizini svog doma takođe u provinciji Treviza

Objavljeno: 08:15h

B. F. (41) sa Kosova i Metohije, osumnjičen zbog ubistva Vanese Balan (27) u blizini Treviza u Italiji, uhapšen je u utorak uveče.

Vanesa, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, ubijena je na pragu ulaznih vrata svog doma. Udarena je nekoliko puta u lice i najmanje sedam puta izbodena u grudi.

Osumnjičeni sa KiM uhapšen je u blizini svog doma takođe u provinciji Treviza.

Policija
Policijafoto: Petar Aleksić

Zamenik tužioca Treviza Mikele Permunijan i medicinski islednik Antonelo Cirneli požurili su na lice mesta i završili uviđaj. Na ženinim rukama ima odbrambenih povreda, što potvrđuje kako je žrtva pokušala da se spase od besa ubice.

Vanesin dečko je rekao da je žrtva prijavila osumnjičenog za uhođenje u oktobru. Od te prijave počele su istrage pravosudnih organa, očigledno bez praktičnih rezultata.

Dolazio joj na posao i maltretirao je

Osumnjičeni je bio mušterija supermarketa Eurospin, u kojem je Vanesa Balan do pre izvesnog vremena radila - pre odlaska na trudničko, jer je čekala svoje drugo dete.

On je, prema pisanju medija, često pratio Vanesu, dolazio na njeno radno mesto i maltretirao je, tako da je policija odmah počela potragu za njim.

Vanesino telo pronašao je njen partner nakon dolaska sa posla. Bio je u stanju šoka, ali je uspeo da pruži korisne informacije istražiteljima.

Njihovo četvorogodišnje dete bilo je u vrtiću u vreme zločina.

Istražitelji sada pokušavaju da otkriju motiv užasnog zločina.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Telegraf.rs/ A.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.