MMA BORAC OTKRIO SVE O TEŠKOM ŽIVOTU! Nije imao šta da jede, ali voljom da bude najbolji pobedio i glad
Foto: Promo

POGLEDAJTE

MMA BORAC OTKRIO SVE O TEŠKOM ŽIVOTU! Nije imao šta da jede, ali voljom da bude najbolji pobedio i glad

Čuveni bokser Majk Tajson je jednom izjavio da se od najranijeg detinjstva stalno nečega plašio

Objavljeno:

Ovonedeljni gost emisije "Crna hronika" koja se emituje na Kurir televiziji večeras od 22 časa je Marko Bojković, MMA borac.

Čuveni bokser Majk Tajson je jednom izjavio da se od najranijeg detinjstva stalno nečega plašio: “Većina momaka se uplaši i izgubi borbu pre prvog udarca. Ja kada se krećem ka ringu imam vrhunsko samopouzdanje ali sam na smrt uplašen. Uplašen sam od svega, od poraza da budem ponižen ali sam pun samopouzdanja i što sam bliži ringu samopouzdanje je sve veće. Kad uđem u ring ja sam Bog niko i niko ne može da me pobedi. Šetam se po ringu ali nikada ne skidam pogled sa protivnika. Čim vidim znak njegove slabosti, čim pogleda u stranu znam da ga imam. I kada dođe na sred ringa i dalje me probada pogledom kao da nije uplašen, ali je već načinio grešku i oborio je pogled na tren. Moj protivnik će se boriti prve dve tri runde ali znam da sma mu već slomio duh." Mnogi će vam reći da su borilački sportovi simbioza smirenosti uma odnosno emotivne inteligencije i fizičke spremnosti. Strah kao takav je sastavni deo agresije koja se ispoljava kroz zadavanje udarca protivniku i iz straha se crpi motivacija. Njegov san je počeo u malom selu u Vojvodini, kada je kao dečak obećao roditeljima da će biti uzoran đak ako mu dozvole da se bavi kikboksom i da se bori u ringu. Kada se prvo put pojavio u ringu okrakterisali su ga kao čudo od deteta, pobede su se nizale, kao i sve teže i kompleksnije situacije koje prate borilačke sportove. Dešavalo se da izmađu dva treninga dnevno nema gde da spava i šta da pojede ali su čelična volja i fokus ka tome da jednog dana bude najbolji pobeđivali glad.

Kako je iz teških materijalnih okolnosti u kojima je odrastao izvukao motivaciju i započeo svetsku karijeru reci će nam lično Marko Bojković, MMA borac večeras od 22 časa u novom izdanju emisije "Crna hronika" sa Jelenom Pejović. Ne propustite!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.