"NAMA TO NIŠTA NE VREDI JER DETETA NEMA": Potresna izjava roditelja SVIREPO UBIJENE MALE PETRE iz Zaječara (VIDEO)
Majka i otac ubijene devojčice, Foto: Kurir TV

DOŽIVOTNA KAZNA ZATVORA ZA UBICU

"NAMA TO NIŠTA NE VREDI JER DETETA NEMA": Potresna izjava roditelja SVIREPO UBIJENE MALE PETRE iz Zaječara (VIDEO)

Izricanju presude su prisustvovali samo majka, otac i deda ubijene devojčice

Objavljeno:

Miloš Nikolić iz okoline Vlasotinca osuđen je na doživotnu robiju zbog svirepog ubistva dvogodišnje devojčice u februaru u Zaječaru, kojoj je bio očuh.

Dopisnica Kurira Darinka Mihajlović pratila je izricanje presude.

Za ovu najvišu kaznu u srpskom pravosuđu, sudija Višeg suda u Zaječaru, Ljiljana Panić, u kratkom obrazloženju rekla je da je adekvatna u učinjenom delu.

- Imajući u vidu i sve okolnosti i težinu dela, naročito što je devojčica od prebijanja zadobila teške povrede po celom telu, od glave preko grudnog koša, slomljenih rebara, povređene jetre - rekla je Mihajlović.

Ubica i majka devojčice
Ubica i majka devojčicefoto: PRINTSCREEN FACEBOOK

Podsetila je da je optuženi Miloš Nikolić je 21. februara ove godine u iznemljenom stanu u Zaječaru više puta po glavi i telu udarao dvogodišnju čerku svoje vanbračne supruge i naneo je teške telesne povrede od kojih je ona nakon nekoliko sati preminula u Zaječarskoj bolnici - prenela je Mihajlović.

Veštačenje je tada utvrdilo da je sada osuđeni Miloš Nikolić bio u stanju, u lakog pijanstva, ali je bio svestan mogućih posledica prebijanja dvogodišnje devojčice.

01:49

NIŠTA NAM SAD NE ZNAČI, DETETA VIŠE NEMA! Potresne izjave majke i oca ubijene devojčice (2) nakon izricanja DOŽIVOTNE ROBIJE UBICI

Izricanju presude su prisustvovali samo majka, otac i deda ubijene devojčice koji su nam rekli da su zadovoljni presudom, iako ništa ne može vratiti život male Petre:

- Doživotna kazna, mislim da je zakon odradio svoje, ali to nama ništa ne vredi, deteta nema, pa nema, to je samo štZAo se kaže pravda, da se zadovolji, da ne bi neko drugi isto prošao što smo prošli mi - rekla je Jelena Todorovska, majka ubijene devojčice.

- Ja sam zadovoljen, tako je i zaslužio, i to je to, nemam šta drugo da kažem - reči su oca Nemanje Vladulovića, oca ubijene devojčice.

Bonus video:

19:46

KOLIKO SMO DALEKO OD VRAĆANJA SMRTNE KAZNE? Oštra polemika u programu uživo: DOŽIVOTNA ROBIJA SAMO U 5 SLUČAJEVA

(Espreso / Kurir / T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.