OVO JE MAJKA KOJA JE OSTAVILA OSMOMESEČNU BEBU SAMU! Mališan preminuo dok se ona KOCKALA, poznanici otkrili DETALJE
Foto: Društvene mreže

UŽAS

OVO JE MAJKA KOJA JE OSTAVILA OSMOMESEČNU BEBU SAMU! Mališan preminuo dok se ona KOCKALA, poznanici otkrili DETALJE

Samo par meseci pre ovoga, drugo dete majke N. B. je upalo u vrelu vodu i ošurilo se kada su klali piliće

Objavljeno:

Osmomesečni dečak T. B. iz sela Torak preminuo je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, a prema prvim informacijama njega je majka ostavila samog sa trojicom braće starosti od dve do pet godina da bi otišla da se kocka. Telo bebe je poslato na obdukciju, pa će naknadno biti poznat uzrok smrti. Kako Blic saznaje, ovo nije prvi incident u porodici zbog nebrige od deci.

Samo par meseci pre ovoga, drugo dete majke N. B. je upalo u vrelu vodu i ošurilo se kada su klali piliće.

Kako se može videti na društvenim mrežama majke, ona je na dan kada je njen osmomesečni sin preminuo objavila crnu fotografiju u znak žalosti, a zatim prijateljima koji nisu znali šta se dogodilo pisala da joj je beba umrla.

- Sav novac koji je dobijala za četvrto dete trošila je na kocku, šminku i svoje troškove. Ništa nije odlazilo toj deci. Nije se sramila čak ni da se raspituje u Centru za socijalni rad da li se dobija novac za peto dete, ona je rađala samo da bi dobijala pare koje je potom trošila na kocku - priča poznanik porodice.

Podsetimo, slučaj je prijavljen 27. novembra, a na licu mesta zatečeno je muško dete starosti između sedam i osam meseci bez znakova života.

- Odmah je obavešteno Više javno tužilaštvo, a po čijem nalogu je telo deteta poslato na obdukciju radi utvrđivanja kako je došlo do smrti. Takođe je obavešten i Centar za socijalni rad - potvrđeno je za "Blic".

Kako nezvanično saznajemo, za sada se sumnja da je dečak preminuo od gušenja ili sindroma iznenadne smrti, ali okolnosti se još utvrđuju.

N. B., Torak
foto: Društvene mreže

Majka otišla da se kocka

Kako saznajemo od poznanika ove porodice, sve se dogodilo kada je majka ostavila četiri mališana starosti od osam meseci do pet godina same i otišla iz kuće.

- Majka te dece je navučena na kocku, nebrojeno puta su deca ostajala sama da bi ona otišla u kockarnicu. Bilo je pitanje vremena kada će se dogoditi veća tragedija - priča naš izvor upućen u čitav slučaj.

U nastavku pogledajte prilog o pucnjavi u kafiću u Skadarliji:

00:22

Pucnjava u kafani u Skadarliji

(Espreso/ Blic/ Vanja Zelenović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.