ODBIJEN ZAHTEV BRAĆE HOFMAN ZA IZUZEĆE TUŽILACA: Evo šta je odlučeno, SLEDE SASLUŠANJA
Foto: Zorana Jevtić

javljeno je

ODBIJEN ZAHTEV BRAĆE HOFMAN ZA IZUZEĆE TUŽILACA: Evo šta je odlučeno, SLEDE SASLUŠANJA

Podsetimo, braća Miljan i Ljuban Vidović uhapšeni su 10. novembra u spektakularnoj akciji policije

Objavljeno: 15:05h

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović odbio je zahtev za izuzeće glavnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Ljubivoja Đorđevića koji je podeno branilac okrivljene braće Miljana i Ljubana Vidovića, poznatijih kao "braća Hofman", potvrđeno je za Kurir iz tužilaštva.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, odbrana je zatražila izuzeće Đorđevića kao i tužioca koji radi na predmetu.

- Pošto je glavni tužilac Višeg tužilaštva u Beogradu odbio zahtev za izuzeće glavnog tužioca Prvog tužilaštva, sada će on odlučiti o izuzeću javnog tužioca koji radi na predmetu - objašnjava sagovornik Kurira.

Braća Hofman
foto: Zorana Jevtić

Dvojica oštećenih muškaraca, dostavljač hrane i konobar, koji su, kako se sumnja, bili žrtve uhapšene braće Hofman, Miljana i Ljubana Vidovića, podsetimo, nisu još uvek saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu zbog zahteva za izuzeće koji je bio podnet.

Podsetimo, braća Miljan i Ljuban Vidović uhapšeni su 10. novembra u spektakularnoj akciji policije u jednom tržnom centru u Beogradu, i određen im je pritvor. Hapšenju je prethodilo objavljivanje snimaka na društvene mreže, a na kojima se vidi maltretiranje dostavljača hrane i konobara.

Braća Hofman
foto: Zorana Jevtić

Braći Hofman lisice su stavljene nakon što su se na društvenim mrežama pojavili uznemirujuću snimci na kojima maltretiraju ljude. Na jednom objavljenom videu zabeleženo je kako osumnjičeni Miljan Vidović u donjem vešu bije dostavljača hrane, govoreći mu: "Što si slao poruke mojoj ženi?". Na drugom videu, zabeleženo je kako Miljan maltretira jednog konobara zbog, kako se čuje na snimku, papagaja.

Nakon hapšenja braće Hofman, oni su saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu, gde su izneli odbranu negirajući izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Bonus video: Pastorak Didi Janković bije čoveka

01:52

Pastorak Didi Janković bije čoveka

(Espreso/Kurir.rs/ J. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.