ŽESTOKI MOMCI DEVEDESETIH VOLELI DIVLJE ZVERI: Ovako je Legija govorio o svojoj TIGRICI MILICI! (VIDEO)
Legija i tigrica, Foto: FACEBOOK/PRINTSCREEN/LEGENDE DEVEDESETIH

LEGIJA I TIGRICA

ŽESTOKI MOMCI DEVEDESETIH VOLELI DIVLJE ZVERI: Ovako je Legija govorio o svojoj TIGRICI MILICI! (VIDEO)

Milorad Ulemek Legija je u mlađim danima odlazio često u zoološki vrt kod Vuka Bojovića i stalno je posećivao jednu tigricu zbog koje je kasnije dolazio svaki dan

Objavljeno:

U jednoj od svojih emisija na Jutjubu, Mašan Lekić je govorio o Miloradu Ulemeku Legiji i opasnom tigru, a radnja se dešavala u beogradskom zoološkom vrtu.

Prijatelj Vuka Bojovića, Jovan Antonijević je počeo priču: "Sad tu ima jedna epizoda koja se desila, sad na onoj pisti, Milica (tigar) je izašla iz onog malog kaveza i ide pistom. I ide prema jednom šarplanincu koji je vezan lancem, ogroman šarplaninac i vučjaku koji je pušten sa lanca. Tom vučjaku kažeš 'Ustaša', a on se sav izbezumi", počeo je Antonijević pa nastavio:

"I sad ide tigrić prema tom vučjaku i vučjak ga spazi i krene onako kao vuk kad se prikrada i lovi, da skoči na nju. Ja rekoh: 'Jao, gotovo, to će biti krv svuda, dobro uspećemo da je spasimo, ali zašto da je izujeda.' Međutim kad je došao na 20 centimetara od nje, počeo je da je njuška, samo se okrenuo, podvio rep skroz i otišao - osetio je miris zveri, shvatio je da je ispred njega nešto mnogo moćnije. Da njen adrenalin i miris ne mogu da se mere sa njegovim", ispričao je Antonijević, a onda je pomenuo Legiju i njegov odnos sa ovom posebnom tigricom.

"Legija je recimo tu Milicu strašno voleo. Ona je posle odrasla, postala ogroman tigar od 200 kila, ali je on dolazio u zoo vrt svakodnevno nju da šeta, da se mazi, da se rvaju, da se grle... I pošto nije znao kad će da dođe on je tražio ključ od kaveza da može da uđe ili da ga ovi puste. Jednog dana ulazi kod Vuka u kancelariju i kaže: "Vuče molim te, Milica je bolesna, nek dođe veterinar, kaže Vuk: 'Kako bolesna?', a Legija odgovara: 'Ma bolesna je sigurno. Ja priđem hoću da je zagrlim, da je pomazim, a ona na mene reži, hoće da me ogrebe. Kaže mu Vuk: 'Ma koja bre Milica, je l' si ti lud, mi smo premestili nju u drugi kavez, to je potpuno drugi tigar'. E sad možete da mislite kad čovek uđe sa potpuno nepoznatim tigrom u kavez i hoće da se mazi i izađe kao pobednik. Koji taj čovek mora da ima adrenalin u sebi", zaključio je Antonijević.

Na društvenim mrežama su se pojavljivale slike Legije sa čuvenom tigricom.

Bonus video:

05:08

LEGIJA UBIO DVOJICU ARKANOVACA NA KOSOVU ZBOG DEVOJKE! Vuković: Prvi dan ih izubijao bejzbol palicom, a drugi je URADIO OVO

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.