BIZARNA DRAMA U NOVOJ CRNJI: Mladić za 48 sati "pozajmio" četiri automobila! Jednim se "zakucao" u drvo
Policija, Foto: Kurir

neverovatno

BIZARNA DRAMA U NOVOJ CRNJI: Mladić za 48 sati "pozajmio" četiri automobila! Jednim se "zakucao" u drvo

Policija u Zrenjaninu uhapsila je mladića za koga se sumnja da je ukrao četiri automobila

Objavljeno: 14:51h

Policija u Zrenjaninu, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, uhapsila je A. B. (19) iz okoline Nove Crnje, zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila. "Pozajmio" je čak četiri vozila.

On se sumnjiči da je 26. novembra ove godine seo u otključan „pežo“ parkiran u dvorištu kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga ključem koji je bio u automobilu, a potom sleteo sa puta, udario u drvo i pešice se udaljio u nepoznatom pravcu.

Takođe je, kako se sumnja, iste večeri pokušao da se odveze „škodom“ koja je bila parkirana u garaži jedne porodične kuće, a potom i da automobil izgura iz garaže u čemu nije uspeo.

Policija
Policijafoto: Nemanja Nikolić

A. B. se sumnjiči i da je 16. oktobra ove godine ušao u „audi“ sa ključevima u vozilu koji je bio parkiran ispred jedne kuće u Srpskoj Crnji, startovao ga i udario u kapiju te kuće, nakon čega je izašao iz automobila i otišao.

Sumnja se i da je istog dana odvezao „fijat“ u kome su takođe bili ključevi, a kada se automobil ugasio, ostavio ga je nedaleko od kuće vlasnika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

Bonus video:

00:13

KRAĐA ZA NEVERICU NA OBILIĆEVOM VENCU Ovog nema ni na filmu! Prišunjao se, ošacovao pa pokrao antikvarnicu! Evo šta je odneo

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.