TENISERKA (20) PRIZNALA DA JE PRENOSILA DROGU: Rekla da su je NATERALI, ali jedno nije htela da OTKRIJE
Foto: Društvene mreže

suđenje

TENISERKA (20) PRIZNALA DA JE PRENOSILA DROGU: Rekla da su je NATERALI, ali jedno nije htela da OTKRIJE

Optužnicom se okrivljenoj na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu

Objavljeno:

Suđenje Jeleni M. (20). teniserki koja je uhapšena u martu ove godine nakon što je policija u "smartu" kojim je upravljala pronašla 8,5 kilograma marihuane počelo je juče u Višim sudom u Beogradu. Na početku suđenja Jelena M. je iznela svoju odbranu, i kako prenose mediji, ona je priznala da je prenosila drogu, ali je tvrdila da nije imala umišljaj, odnosno da nije imala nameru da to radi.

"Ona je priznala da je prenosila drogu, ali je tvrdila da je bila naterana na to, ali nije želela da otkrije ko ju je naterao", kaže izvor. Teniserka je na suđenje dovedena iz pritvora u kojem se nalazi od hapšenja. Podsetimo, optužnicom Jelena M. se tereti da je u periodu do marta ove godine, neovlašćeno, radi dalje prodaje, prenosila opojnu drogu i to oko 8,5 kilograma marihuane.

Optužnicom se okrivljenoj na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu. Za ovo krivično delo zaprećena kazna zatvora je od tri do 12 godina.

Podsetimo Jelena M. nekadašnja šampionka Srbije u konkureniciji do 14 godina, 12. marta ove godine zajedno sa maloletnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, odvezla se "smartom" do Kopaonika i od nepoznate osobe preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8,5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik. Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili operativci SBPOK-a i uhapsili ih.

Bonus video: NAREDNI DAN NIJE BITAN, DROGA POSTAJE SMISAO SVEGA Najdetaljnija ispovest bivšeg zavisnika heroina: Ovako sam se izlečio!

02:25

NAREDNI DAN NIJE BITAN, DROGA POSTAJE SMISAO SVEGA Najdetaljnija ispovest bivšeg zavisnika heroina: Ovako sam se izlečio!

(Espreso/Blic/J.D.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.