POKAZAĆU VAM KO JE GAZDA! Ubica iz Bariča PRETIO ORUŽJEM, ali niko NIJE SMEO da ga PRIJAVI! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

da li je tragedija mogla da bude sprečena?!

POKAZAĆU VAM KO JE GAZDA! Ubica iz Bariča PRETIO ORUŽJEM, ali niko NIJE SMEO da ga PRIJAVI! (FOTO)

Meštani sela Barič kod Golupca kažu da je monstrum koji je pobio pola familije i pre toga godinama pretio, ali niko nije slutio na tragediju
Objavljeno:

Božidar Dačić (77) je pre dve nedelje uništio sav poljoprivredni zasad ukućanima, a na sudu gde je bilo ročište zbog podele imovine zapretio da će im pokazati ko je gazda.

- Celu noć i dan sam pod lekovima od stresa koji sam preživela. Tetka je ubijena pred mojim očima, a iz glave mi ne izlazi teča Božidar, koji ju je ubio! Bio je crn i zelen u licu, tresao se.

foto: Kurir

- Nikad ga nisam takvog videla. Kad je prišao tetki, pucao joj je u uvo. Sećam se da jadna nije mogla ništa da kaže, samo je odmahivala rukama kao da tera nešto od sebe.

OVO JE UBICA IZ BARIČA: "Sve sam ih pobio, samo mi snaja umače!" (FOTO)

Ovim rečima započela je razgovor za Kurir Verica Đukić, sestričina Rade Dačić, koju je prekjuče ubio suprug Božidar. Podsetimo, on je u porodičnoj kući u Bariču kod Golupca ubio sina Miroslava i teško ranio snaju Goricu. Zatim je likvidirao šuraka Pavla Živkovića, a supruzi je presudio poslednjoj.

foto: Marina Lopičić

Verica dodaje da joj ni sada nije jasno zašto je Božidar počinio masakr.

- Prošlog četvrtka su bili na sudu kako bi ona prebacila kuću na njegovo ime, ali joj je pozlilo i to nisu završili - priča uplakana Verica dok nam pokazuje cepanicu kojom je Božidar razbio staklo na ulaznim vratima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.