SASLUŠANA MAJKA KOJA JE GREBALA I ŠTIPALA SVOG DEČAKA: Evo koje mere su joj izrečene
Foto: Nenad Kostić

JEZIVOST

SASLUŠANA MAJKA KOJA JE GREBALA I ŠTIPALA SVOG DEČAKA: Evo koje mere su joj izrečene

Tužilaštvo po hitnom postupku nastavlja prikupljanje svih dokaza u postupku koji se vodi protiv osumnjičene E.J

Objavljeno: 17:41h

E. J. iz Beograda dobila je prijavu za Nasilje u porodici nakon što je, kako Telegraf saznaje, svog maloletnog sina K.J. fizički napala. Ona je, kako navodi naš izvor, pre dva dana svog maloletnog sina K.J. posle svađe izgrebala po licu i štipala.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je dana 21.11.2023. godine, odmah po dobijanju obaveštenja od strane oca maloletnog lica naložio ovlašćenim službenim licima PS Zemun da izvrše sve potrebne provere, a posebno da li je ranije prijavljivano nasilje u konkretnoj porodici kao i da li se ta porodica nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad.

Nakon što je utvrđeno da nije ranije prijavljivao nasilje, da se porodica ne nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu stavilo predlog za meru zabrane prilaska i komunikacije u trajanju od mesec dana u odnosu na majku E.J. prema maloletnom sinu.

Takođe na zahtev Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičena je odmah u prisustvu branioca saslušana, te je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, maloletni K.J. smešten kod oca a majci zabranjeno približavanje i komunikacija.

Tužilaštvo po hitnom postupku nastavlja prikupljanje svih dokaza u postupku koji se vodi protiv osumnjičene E.J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo Nasilje u porodici iz člana 194 Krivičnog zakonika.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.