TUĐIM AUTOM JURILA 240 NA SAT: Oglasilo se tužilaštvo o saobraćajki u Smederevu čiji JEZIV SNIMAK je osvanuo!
Nesreća u Smederevu, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

teško delo

TUĐIM AUTOM JURILA 240 NA SAT: Oglasilo se tužilaštvo o saobraćajki u Smederevu čiji JEZIV SNIMAK je osvanuo!

Z.M. se stavlja na teret teško delo ugrožavanje javnog saobraćaja

Objavljeno:

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, u saradnji sa nadležnom policijskom upravom nastavlja sa preduzimanjem istražnih radnji u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti u vezi saobraćajne nesreće, čiji je uznemirujući snimak osvanuo na internetu.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo jezivi video snimak i fotografije saobraćajke. Vozilo je u potpunosti uništeno, a pojavila se i fotografija na kojoj se vidi da brzinomer pokazuje 240 km/h.

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, u saradnji sa nadležnom policijskom upravom nastavlja sa preduzimanjem istražnih radnji u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti pod kojima se 11. novembra oko 23.30 časova u Smederevu dogodila saobraćajna nezgoda, do koje je, kako je javnost ranije već obaveštena, došlo usled neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, zbog čega je došlo do gubitka kontrole nad vozilom i sletanja sa kolovoza.

U saobraćajnoj nesreći je Z.M. (22), koja je putničkim motornim vozilom marke „BMW“ tip 530D, zadobila lake telesne povrede u vidu posekotina, dok je druga ženska osoba, koja je bila na mestu suvozača, zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve noge, a istom prilikom je došlo i do oštećena ulične bandere, ograde i porodične kuće u ulici Šalinačkoj u Smederevu.

Z.M. se stavlja na teret teško delo ugrožavanje javnog saobraćaja, za koje je zakonom zaprećena kazna zatvora od jedne do osam godina.

Tokom istrage je utvrđeno da vozilo kojim je osumnjičena upravljala nije njeno, već vlasništvo njenog momka, koji joj je vozilo pozajmio kritičnog dana oko 22,30 časova, iako je znao da Z.M. nije smela da upravlja vozilom takve zapremine motora i u to vreme, te je s obzirom na navedeno i protiv njega podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom.

Bonus video:

00:19

Saobraćajna nesreća na auto putu u kojoj je u izgoreo kamion

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.