BACAO KAŠIKARE NA KUĆE KOSMAJCA, PA PAO U VUNENIM ČARAPAMA: U domu Duce sa Olimpa pronađeno i OVO (VIDEO)
Foto: MUP Srbije

OTKRIVAMO

BACAO KAŠIKARE NA KUĆE KOSMAJCA, PA PAO U VUNENIM ČARAPAMA: U domu Duce sa Olimpa pronađeno i OVO (VIDEO)

Krstić je posle hapšenja priznao da je bacio bombe na kuće na Zvezdari od kojih je jedna eksplodirala, ali povređenih nije bilo

Objavljeno:

Dušan Krstić zvani Duca sa Olimpa i njegova supruga Džesika R.T. uhapšeni su juče u kući u jednom selu kod Ljuga gde sada žive, a zbog sumnje da bombama napali dve kuće na Zvezdari koje su u vlasništvu pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, a u kojima žive članovi njegove porodice.

MUP Srbije objavio je snimak spektakularnog hapšenja dvoje supružnika, a kako se vidi na istom, u njihovoj kući pronađena je puška nalik na snajpersku, kao i pištolj.

- Snajperska puška bila je naslonjena na zid kod vrata pored cipelarnika, a na njoj se nalazi optički nišan, kao i duga cev sa prigušivačem na kraju, a prištolj je pronađen u jednoj korpi za veš, punoj čarapa - objašnjava izvor Kurira.

1 / 6 Foto: MUP Srbije

Kako se dalje vidi na snimku, policija je nakon što je bacila dimne bombe upala u kuću odakle je prvo izvukla Dragana Krstića koji je u trenutku bio opušten u svom domu, a na nogama je imao vunene čarape.

00:48

Pogledajte kako su uhapšeni bombaši koji su bacili kašikare na kuće Kosmajca!

Policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivno radi na ovom slučaju, a ispituje se i da li je oružje koje je pronađeno u kući u selu kod Ljiga imalo svoju namenu.

- Istraga će pokazati da li je pronađeno oružje, posebno snajperska puška, trebalo da bude korišćena - kaže izvor Kurira iz istage.

Podsetimo, Krstić je posle hapšenja priznao da je bacio bombe na kuće na Zvezdari od kojih je jedna eksplodirala, ali povređenih nije bilo.

- Krstić tvrdi i da zna da je Kosmajac prodavao mnogo droge na Zvezdari, kao i da je odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i deca koja su preživela, ali i za ubistvo njegovog kuma Goksija koje se dogodilo 1995. godine - navodi izvor Kurira.

Krstić je 7. novembra oko 20.50 sati bacio jednu ručnu bombu u dvorište porodične kuće Lazara Kosmajca, sina pokojnog Dragoslava Kosmajca, koja nije eksplodirala.

Duca sa Olimpa
foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

- On je 8. novembra oko 23.50 časova na istu porodičnu kuću bacio ručnu bombu koja je eksplodirala, a onda je 15. novembra 23.44 časova časova bacio ručnu bombu na porodičnu kuću Milice Kosmajac, inače ćerke Dragoslava Kosmajca, koja se nije aktivirala. S njim je sve vreme bila i njegova supruga - kaže izvor Kurira.

Takođe, sumnja se da su Dušan Krstić i njegova žena mesecima pratili decu pokojnog biznismena. Kako smo saznali, policija je tokom pretresa njihove kuće, pored puške i pištolja, pronašla i nacrtane rute i mape kretanja dve ćerke i sina pokojnog Dragoslava Kosmajca.

- Sumnja se da je mesecima pratio ćerke i sina Dragoslava Kosmajca. Kod Krstića su pronađene nacrtane rute i šeme, spiskovi kuda se tačno kreću i gde provode vreme, ali i nekoliko toki vokija - otkriva izvor Kurira.

Bonus video:

01:49

POLICIJA PRETRESLA 55 OBJEKATA I 8.000 VOZILA! Nastavljena velika akcija MUP protiv iregularnih migranata, IMA I UHAPŠENIH

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.