PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV DILERA SA NOVOG BEOGRADA: U stanu "ŠTEKALI" preko 110 kilograma KANABISA!
Kanabis / ilustracija, Foto: MUP

eovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV DILERA SA NOVOG BEOGRADA: U stanu "ŠTEKALI" preko 110 kilograma KANABISA!

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljema produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Mladena R. (35), Dimitrija T. (20) i Luke T. (21) zbog sumnje da su 19. oktobra ove godine neovlašćeno, radi dalje prodaje, držali više od 110 kilograma opojne droge kanabis.

- Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Droga / ilustracija
Droga / ilustracijafoto: MUP Srbije

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljema produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Sumnja se da su 19. oktobra oko 06:30 časova u stanu na Novom Beogradu neovlašćeno radi dalje prodaje držali ukupno 110.976,53 grama kanabisa, koja opojna droga je bila rasporedena u više torbi, od kojih su dve torbe sa po 15 kilograma kanabisa preuzeo Mladen R. I stavio u svoj automobil marke "Citroen".

(Espreso / Kurir.rs/ J. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.