OVO JE POKOJNI MUŽ MILICE KOSMAJAC: Ubijao, kretao se među OPASNIM LJUDIMA, a izrešetali su ga zbog OVE GREŠKE
Đorđe Zafirović Zafir, Foto: Printscreen/Youtube/RUDAR 7

kratka biografija

OVO JE POKOJNI MUŽ MILICE KOSMAJAC: Ubijao, kretao se među OPASNIM LJUDIMA, a izrešetali su ga zbog OVE GREŠKE

Biografija Đorđa Zafirovića Zafira poznata je zbog njegove supruge Milice Kosmajac

Objavljeno:

Milica Kosmajac, ćerka Dragoslava Kosmajca, je u četvrtak pronašla bombu ispred svoje kuće na Zvezdari, a njen muž je bio Đorđe Zafirović Zafir koji je ubijen 2018. godine.

U razmaku od samo sedam dana su bačene dve bombe na kuću pokojnog Dragoslava Kosmajca. U četvrtak je njegova ćerka Milica u dvorištu pronašla eksplozivnu napravu, policija je ubrzo uhapsila napadače, a njen muž je bio Đorđe Zafirović Zafir koji je ubijen 26. decembra u Futogu.

Likvidiran je dok se uparkiravao u svom “golfu 6”. Dvojica nepoznatih napadača su mu ispalila rafal u glavu i pobegla. Sve je ukazivalo da se radi o dobro isplaniranom mafijaškom ubistvu, jer, između ostalog, Zafir je nosio pancir, te su ga ubice s razlogom gađale u glavu.

Inače, posedovao je i blindirani “mercedes”, ali u tom trenutku je to vozilo bilo na registraciji, što su ubice iskoristile. Uhvatile su ga u svastikinom “golfu”. Za BMW koji je ubrzo pronađen spaljen u šumi kod Novog Sada verovalo se da je korišćen u toj likvidaciji.

Među prvima je do ubijenog Zafirovića došla njegova supruga Jovana. Ona mu je tada rekla: "Sinoć si pričao da će te ubiti i uspeli su".

Zafirović je postao poznat beogradskoj javnosti kao muž Kosmajčeve najstarije ćerke, sa kojom je bio u braku do kraja 2014. godine. Pre tog braka već je bio poznat policiji i imao je podebeo krivični dosije.

Dosije Zafirovića

Zafirović je prvo ubistvo počinio 1995. godine u rodnom Nišu, a posle presude poslat je u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu. Odande je pobegao i krio se od policije sve dok slučaj nije zastareo. Kad se 2004. godine vratio u Niš, njegovi roditelji su unajmili dva policajca da brinu o njegovoj bezbednosti. Dvojica mladića, međutim, zapucala su na njega samo nekoliko meseci kasnije, u aprilu 2004. godine, ispred Tržnog centra “Kalča” u Nišu.

U pucnjavi su, osim Zafirovića, ranjene još tri osobe, među kojima i jedna prolaznica. Posle tog slučaja preselio se u Beograd, gde je i počeo da se viđa sa Kosmajčevom ćerkom. Razišli su se u jeku afere, kad je njegov tadašnji tast javno označen kao najveći narko-bos.

Samo petnaestak dana pre ubistva Zafirović je medijima odgovarao na pitanja u vezi sa glasinama da mu određeni kriminalni krugovi “rade o glavi”. On je tada izjavio da se oseća sigurnim i da je “šuplja priča da ga jure nazovi klanovi”, a govorio je i o tome kako je sa samo 16 godina, posle svađe u jednoj niškoj diskoteci, pred oko 500 ljudi, ubio, kako je naveo, “lokalnog siledžiju”.

Nosio pancir

Kasnije je počeo da strahuje da su mu ubice za petama i zbog toga je neposredno pre likvidacije kupio blindirani džip “mercedes”. U vreme ubistva nije bio u njemu, već u “golfu 6”, jer je čekao da mu sigurniji auto bude registrovan i za to vreme je boravio u ilegali u Futogu. U prilog tome da se plašio da mu je život ugrožen ide i činjenica da je u vreme likvidacije na sebi imao pancir, a desetak dana ranije kupio je blindirani džip. Odmah ga je šlep-službom prebacio u Novi Beograd da bi ga registrovao. “Golf 6” u kome je ubijen pripadao je sestri njegove žene.

Đorđe je navodno bio blizak prijatelj Vladimira Roganovića, pripadnika "kavačkog klana“, koji je nedelju dana pre njega ubijen u Beču. Zafirović je i sam boravio u austrijskoj prestonici, a posle ubistva Roganovića i ranjavanja Stefana Vilotijevića iz Novog Sada bio je pozvan na informativni razgovor. Družio se i sa Milošem Delibašićem, koji je uhapšen zbog ubistva Nikole Bojovića, a bio je i kum sa Nenadom Grujovićem, zvanim Crni Gruja.

Pričalo se da je Zafirović imao sukob sa Lukom Bojovićem i njegovim ljudima posle ubistva Radeta Rakonjca, kuma Željka Ražnatovića Arkana, 2014. godine. U podzemlju se tada govorilo da Bojović i njegov prijatelj Filip Korać sumnjaju da je Zafirović bio umešan u likvidaciju njihovog druga. Zafirovićevo ime pominjalo se i posle ubistva Jovice Radonjića u Beogradu u oktobru 2015. godine.

Bonus video:

03:42

ALBANSKA MAFIJA SNAŽNO DELUJE U EU, POLITIKOM SLAMANJA SRBIJE Bjegović: Ulažu direktno u Kosovo prljavim NARKO KAPITALOM!

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.