BORBA ZA ŽIVOT ŽENE UPUCANE U KRUŠEVCU I DALJE TRAJE: Evo najnovijih informacija o njenom stanju
Foto: DRUSTVENE MREZE

javljeno je

BORBA ZA ŽIVOT ŽENE UPUCANE U KRUŠEVCU I DALJE TRAJE: Evo najnovijih informacija o njenom stanju

Krvavi pohod započeo je u naselju Rasadnik, gde je pucao u Ivanu K. (44) u momentu kada je ona krenula na posao

Objavljeno: 10:18h

Ivana K. (44) iz sela Dedine koju je u glavu upucao Zoran R. (54) u Kruševcu, kako se saznaje, i dalje je u veoma teškom stanju i lekariu KC Niš joj se bore za život.

"I dalje je u teškom stanju. Borimo joj se za život. Istog dana je prebačena u KC Niš sa povredom glave, intubirana", rekli su.

Podsetimo, Zoran R. (54) iz Kruševca pre 2 dana ranio je Ivanu K. (44) ženu za koju se sumnja da mu je ljubavnica, a potom ubio svoju suprugu Vesnu R. Naposletku, kada ga je policija opkolila kako bi ga lišila slobode, Zoran je izvršio samoubistvo.

Njegov krvavi pohod započeo je u naselju Rasadnik, gde je pucao u Ivanu K. (44) u momentu kada je ona krenula na posao. Uspela je da ode samo oko 200 metara od svoje zgrade, kada je Zoran došao, uperio pištolj u nju i teško je ranio. Zoran ju je upucao u glavu, ali ona je preživela i sa teškim povredama je primljena najpre u Opštu bolnicu u Kruševcu, a potom je, zbog težine povreda, transportovana u KC Niš.

Zoran Ristić, Kruševac
foto: Kurir/Facebook/Zoran Ristic

Zoran se tu nije zaustavio. Uputio se ka svojoj supruzi Vesni (50) koju je ubio na putu između mesta Kuljin i Jasika. Ostavio ju je na delu puta gde nema kuća, oko asfalta se nalazi samo šuma, maltene je bacivši u jarak.

Kada ga je policija sustigla i opkolila, Zoran je oduzeo sebi život kod sela Stragari, ispred svoje kuće. Mesto na kom je prvi put zapucao je od mesta na kom je izvršio samoubistvo udaljeno oko 40 kilometara. Od momenta kada je ranio Ivanu, do momenta kada je sebi oduzeo život, prošlo je svega dva sata.

Kruševac
foto: RTK Kruševac / Printscreen

Ona je i dalje životno ugrožena i priključena je na aparate.

Policija je odmah pošla u potragu za Zoranom, ali on je već stigao do supruge. Zasad nije poznato da li je Zoran suprugu Vesnu sreo u blizini kamenoloma dok je išao ka kući ili je otišao po nju u selo, naterao je da sedne u automobil i u međuvremenu je ubio, a njeno telo ostavio kod kamenoloma.

Zoranov otac je ispričao da ga je sin pozvao i rekao da se nađu na njivi, kako bi mu dao potvrde da zna kome šta duguje, kao i ugovor o kreditu. Kako je ispričao, pošao je traktorom ka Milutovcu, a sin je išao iza njega automobilom.

Kad se okrenuo, video je da Zoran telefonira i odmahnuo je rukom ocu da nastavi dalje. Nakon toga ga je pozvao na telefon.

- Sredio sam ih obe, a sad je red na mene - navodno je ocu rekao preko telefona.

Nekoliko trenutaka kasnije, začuo je pucanj. Dok se vratio nazad, sve je bilo gotovo. Zoran je sebi oduzeo život. Tako će još jedan zločin proći nekažnjeno jer nema kome da se sudi.

Bonus video: POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.