"OSTALA JE SAMA NA SVETU": Prijatelji žene koju je Zoran TEŠKO RANIO otkrili DETALJE, nije imala LAK ŽIVOT!
Ubijena žena, Foto: DRUSTVENE MREZE

TUGA

"OSTALA JE SAMA NA SVETU": Prijatelji žene koju je Zoran TEŠKO RANIO otkrili DETALJE, nije imala LAK ŽIVOT!

Prema informacijama iz UKC Niš, zdravstveno stanje po prijemu bilo je kao i po odlasku iz Opšte bolnice Kruševca, krajnje kritično

Objavljeno:

I. K. (44), koju je juče ujutro u naselju Rasadnik u Kruševcu u glavu upucao vanbračni partner Zoran Ristić (52) razvela se u petak, saznaju "Novosti".

Dok se lekari u UKC Niš bore za njen život nakon teškog ranjavanja, njeni prijatelji su očajni što je doživela takvu sudbinu. Podvlače nije imala lak život, da je rano ostala bez oca, a sa majkom se iz rodnog Aleksinca preselila u Kruševac pre 20-ak godina.

- Ona je pre svega dobar drugar, nema čoveka kome nije pomogla i to će vam reći svi njeni prijatelji - svedoči za "Novosti" Ivanin drug J.S. iz Kruševca.

- A nije joj bilo lako. Još kao devojčica od 14 godina povredila je desnu ruku i nije mogla da je koristi. Ipak, čistila je kuće, lokale, radila je po firmama, a od pre mesec dana počela je da radi u prodavnici. Samo je pokušavala da zaradi neki dinar.

On nije imao prilike da upozna Zorana Ristića, koji je posle pokušaja ubistva u Rasadniku, usmrtio suprugu (49) kod Kukljina i na kraju izvršio samoubistvo na putu Velika Drenova-Stragari. O njima je čuo samo iz priča.

Drugi prijatelji "Novosti", koji su poznavali Ivanu i njen život otkrivaju i nove detalje.

- Ona se formalno razvela u petak, iako sa suprugom nije živela zajedno možda pet-šest godina - otkriva za "Novosti" drugi izvor blizak Ivaninom okruženju. - On je radio u Nemačkoj, a vratio se krajem prošle godine u Srbiju. Tokom zime je živela u tom stanu u rasadniku ispred koga je ubijena i to zimi, zbog centralnog grejanja, dok je leti uglavnom boravila kod prijatelja u Dedini.

Zoranov otac R.R. posvedočio je juče za "Novosti" da je njegov sin podigao kredit od nekih 13.500 evra kako bi pomogao Ivani da dođe vlasništva nad stanom, koji je imala sa suprugom. Potvrde o kreditu i drugim dugovima dao je svom ocu nakon što ga je prethodno pozvao telefonom i priznao da je "sredio obe(žene),a da će danas završito posao", mislivši pritom na oduzimanje svog života. Ivanini prijatelji kažu da je stan oglasila na prodaju, ali da nije prodat. Kao razloge za Zoranove dugove vide i neke druge motive.

Zoran Ristić
Zoran Ristićfoto: Facebook

Ivana nije imala decu, bez oca je ostala rano, a posle smrti majke 2010.godine, ostala je sama. Ima rođenog brata, koji živi u Aleksincu, ali, prema priči više Ivaninih prijatelja, nisu bili u bliskim odnosima. Nesrećna žena u Kruševcu nema nijednog rođaka. Jedan prijatelj je preuzeo brigu o njena dva psa, dok je u bolnici.

Da li će iz nje izaći, krajnje je neizvesno. Prema informacijama iz UKC Niš, zdravstveno stanje po prijemu bilo je kao i po odlasku iz Opšte bolnice Kruševca, krajnje kritično.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso / Novosti, S. Babović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.