IZGUBIO MU SE SVAKI TRAG: Gde se nalazi DOKTOR SMRT, lekar Zemunskog klana?!
Foto: Kurir

pravi kriminalistički zaplet

IZGUBIO MU SE SVAKI TRAG: Gde se nalazi DOKTOR SMRT, lekar Zemunskog klana?!

Doktor Miroslav Risović koji je radio za Zemunski klan, posle ubistva Zorana Đinđića napustio je Srbiju i od tada se ne zna gde je
Objavljeno: 22:58h

Anesteziolog Miroslav Risović, sumnjičen da je počinio zločine za interese zemunskog klana, pobegao je iz zemlje ubrzo po ubistvu premijera Zorana Ðinđića. Srbija za njim nikad nije raspisala poternicu.

Iako protiv Miroslava Risovića zvanog „doktor smrti“, koji je za „zemunce obavljao nimalo medicinske poslove“, mnogo toga nije dokazano, sigurno je da se sumnjivo ponašao u vreme dok su „zemunci“ po Srbiji likvidirali sve stvarne i umišljene protivnike.

Svedočenja protiv njega su toliko uverljiva da je nemoguće racionalno objasniti kako se posle privođenja u policiju ipak našao na slobodi, a potom veoma brzo napustio Srbiju. Od tada mu se izgubio gotovo svaki trag. Za sobom je ostavio jedino saznanje da je, navodno, otputovao kod supruge u Kanadu.

LEŽAO MRTAV DUŽE OD MESEC DANA! Policajci u vikendici kod Niša pronašli telo u fazi raspadanja!

Uloga doktora Risovića u funkcionisanju „zemunaca“ ima sve elemente kvalitetnog kriminalističkog zapleta. U najkraćem, bar u dva slučaja je od svedoka na suđenju „zemuncima“ optužen da je, kao anesteziolog, direktno skrivio smrt pacijenata, te da je za to „nagrađivan“ stanom, automobilom i novcem. Međutim, manje znan, a podjednako važan učinak dr Risovića odnosi se na period kad su se „zemunci“ nalazi u pritvoru beogradskog Centralnog zatvora zbog sumnje da su oteli biznismena Miroslava Miškovića.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.