OTAC JE NIJE ŽELEO, OČUH JE TUKAO: Oglasio se deda bebe iz Kraljeva: "Udarao ju je dok moja ćerka nije bila kući"
Foto: Printscreen/Društvene mreže

POTRESNO

OTAC JE NIJE ŽELEO, OČUH JE TUKAO: Oglasio se deda bebe iz Kraljeva: "Udarao ju je dok moja ćerka nije bila kući"

Aleksandar K. (20) je uhapšen zbog sumnje da je tukao sedmomesečnu bebu

Objavljeno: 09:53h

- Tražio je da mu pozajmim pare da ide u Beograd da sačeka bebu, dao sam mu, ni ne sluteći da je on kriv - priča za "Blic" I.I., deda sedmomesečne bebe koju je očuh A. K. (20) krvnički tukao u Kraljevu.

A. K. (20) je uhapšen zbog sumnje da je tukao sedmomesečnu bebu, dok njegova supruga nije bila tu.

"Ivanu je slao u prodavnicu, pa je tada tukao dete"

Kako smo pisali, I. I. (19) majka bebe je priznala da je njen suprug tukao dete, a sada se za "Blic" oglasio i njen otac.

A.K., Kraljevo
foto: Printscreen/Društvene mreže

- Pod velikim sam stresom, mnogo mi je teško, a moram da radim. Ivana je sada kod mene kući u Vrnjačkoj Banji. Biološki otac nije želeo da prizna bebu i Ivana je počela da se zabavlja sa A.K. - počinje priču I.I.

Kako on priča, Ivana i Aleksandar su se venčali dok je ona bila trudna i neko vreme su živeli u Vrnjačkoj Banji, nakon čega su se preselili u Kraljevo i počeli da žive sa A.K. roditeljima.

- On je Ivanu slao da ide u prodavnicu i tada je tukao bebu, dok ona nije bila tu - priča potreseni čovek.

"Pozajmio je pare da ide u Beograd da vidi bebu"

Kada je beba završila u bolnici, nakon čega je zbog težine povreda prebačena za Beograd, A.K. je došao kod svog tasta I.I.

- Pitao me je da mu pozajmim pare da ima da ode u Beograd. Dao sam mu, ni ne sluteći da je on za sve kriv. Čuli smo se dok je bio ispred bolnice i čekao sanitet, zvučao je normalno - priča sagovornik Blica.

Kako dalje priča, nakon toga je saznao da je A.K. uhapšen i da je on taj koji je osumnjičen za zlostavljanje bebe, dede deteta I.I.

- On je I.i. slao da ide u prodavnicu i tada je tukao bebu, dok ona nije bila tu - priča potreseni čovek.

Beba ima prelome i unutrašnje krvarenje

Beba je u bolnicu primljena sa teškim povredama - prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Osumnjičeni A.K. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Bonus video: BEBA KOJOJ JE OTKRIVENA SMA DOBIĆE LEK Direktorka RFZO za Kurir TV: Samo ova komisija može da stavi taj lek na listu besplatnih

04:03

BEBA KOJOJ JE OTKRIVENA SMA DOBIĆE LEK Direktorka RFZO za Kurir TV: Samo ova komisija može da stavi taj lek na listu besplatnih

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.