LEŽAO MRTAV DUŽE OD MESEC DANA! Policajci u vikendici kod Niša pronašli telo u fazi raspadanja!
Foto: Thinkstock

UŽAS U SELU DONJE VLASE

LEŽAO MRTAV DUŽE OD MESEC DANA! Policajci u vikendici kod Niša pronašli telo u fazi raspadanja!

Leš Svetomira Lazića je prebačen u Zavod za sudsku medicine u Nišu gde će biti obavljena obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti.
Objavljeno:

Beživotno telo Svetomira Lazića (73) pronađeno je u njegovoj vikendici u selu Donje Vlase u okolini Niša. Pretpostavlja se da je preminuo pre duže od mesec dana. Iz izvora bliskih policiji saznajemo da je leš nesrećnog čoveka bio u poodmakloj fazi raspadanja. O onome što su policajci zatekli u kući svedoči činjenica da bez maski nisu mogli da uđu u dom Lazića.

Pronašli su ga rođaci u nedelju oko podneva i odmah su obavestili policiju. Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti.

Prilikom uviđaja nisu pronađeni tragovi nasilja i pretpostavlja se da je u pitanju prirodna smrt.

Komšije za Svetomira kažu da je bio vitalan čovek. Njegov prijatelj Slobodan Popović ističe da je Svetomir svakoga dana po dva puta dnevno išao u Niš pešice.

''Sin, žena i ćerka mu žive u Holandiji. Sin ga je čuvao i brinuo o njemu. Sveta je u Mašinskoj industriji, ali nije imao penziju. Sin ga je zvao danima. Pošto se nije javljao na telefon zabrinuo se da mu se nije nešto desilo. Kada je Svetomirov rođak otključao kuću i ušao, odmah je rekao da je mrtav na krevetu. Pozvali su njegovog sina da mu jave da mu je otac mrtav'' - kaže Popović.

Komšije su nam rekle da je Svetomir živeo sam u vikendici i da ga nisu videli poslednjih mesec dana.

Na vikednici, koju je policija zapečatila, nisu uočeni tragovi obijanja niti nasilnog ulaska. Leš Svetomira Lazića je prebačen u Zavod za sudsku medicine u Nišu gde će biti obavljena obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.