SASLUŠAN SIN STAKLENOG: Evo kako se branio u TUŽILAŠTVU zbog NOŠENJA ORUŽJA
Foto: Pritnscreen

Bacio pištolj I GURNIO POLICAJCA

SASLUŠAN SIN STAKLENOG: Evo kako se branio u TUŽILAŠTVU zbog NOŠENJA ORUŽJA

Potom je osumnjičeni krenuo da trči nazad ka policijskom službeniku M. M, koga je odgurnuo rukama i nastavio da trči dalje između policijskih službenika

Objavljeno:

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani G.J. i Z.R. zbog sumnje da su neovlašćeno nosili pištolje municiju, a G.J. i jer je sprečio policijskog službenika PS Novi Beograd u vršenju poslova javne bezbednosti.

G. J. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, a Z, R. krivično delo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Jedan negirao, drugi priznao

G. J. je na saslušanju negirao krivicu.

Z. R. se na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela, ali nije želeo da odgovara na pitanja.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivična dela.

Sumnja se da su Z. R. i G. J. došli do auto-perionice na Novom Beogradu, gde su boravili izvesno vreme sa drugim licima, da bi se, pošto je uočio policijske službenike, koji su vršili redovno patroliranje, osumnjičeni G. J. se dao u beg trčeći prema kraju perionice.

Stakleni
foto: Pritnscreen

Policijski službenici su krenuli za osumnjičenim i, kad su počeli da ga sustižu, on je iz pojasa izvadio pištolj marke “glok” sa 15 komada municije, a za čije držanje i nošenje nema odobrenje nadležnog organa i odbacio ga preko ograde.

Potom je osumnjičeni krenuo da trči nazad ka policijskom službeniku M. M, koga je odgurnuo rukama i nastavio da trči dalje između policijskih službenika. Međutim, ubrzo se sapleo i pao, kada je intervencijom policijskih službenika lišen slobode.

Istovremeno Z. R, koristeći zauzetost policijskih službenika, sakrio jedan pištolj marke “CZ” sa 15 komada municije koji je prethodno doneo sa sobom, a za čije držanje i nošenje nije posedovao odobrenje nadležnog organa. Pištolj je pronađen pretragom terena.

Podsetimo, G- J. je sin Staklenog, poznatog Surčinca.

Upravo je on posumnjao da je njegov drugi sin D. (25) bio umešan u trostruko ubistvo N.Š. (42), D. Š- (75) i M.P. (80) 2019. godine, nakon čega je pucao sebi u glavu.

Bonus video:

03:36

KRAGUJEVAČKI KRIMINAL

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.