NAREDILI MU DA SE ZAUSTAVI, ON SE VOZILOM ZABIO U NJIH: Uhapšen Nišlija koji je povredio POLICAJCE!
Policija / ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

HAPŠENJE U NIŠU

NAREDILI MU DA SE ZAUSTAVI, ON SE VOZILOM ZABIO U NJIH: Uhapšen Nišlija koji je povredio POLICAJCE!

Osumnjičenom je po nalogu VJT određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnim prijavama za dvadla biti priveden nadležnom tužiocu na saslušanje

Objavljeno:

Nišlija D.N. (24) uhapšen je danas nakon što se u Ulici Zorana Cige Stojanovića u niškom naselju Deveti maj svojom “opel astrom” zabio u policijski “pežo” i tom prilikom povredio tri policijska službenika.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsili su N. D. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovklašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Osumnjičeni jutros nije postupio po znaku policije i zaustavio “opel” kojim je upravljao već je u nameri da pobegne ubrzao i udario u službeno vozilo policije. Pregledom vozila osumnjičenog policija je pronašla i oduzela 3.6 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana namenjena daljoj prodaji, više od 3.000 evra i dva mobilna telefona – saopštila je večeras niška PU.

Polcija
foto: Dado Đilas

Kako je dalje navedeno, sva tri policajca su zadobila lake povrede.

Osumnjičenom je po nalogu VJT određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnim prijavama za dvadla biti priveden nadležnom tužiocu na saslušanje.

Bonus video:

00:11

Hapšenje na Trgu republike

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.