OVO JE NEMAC KOJI JE POGINUO KOD VLADIMIRACA Kopao njivu da napravi ribnjak, pa ga zatrpala zemlja (FOTO)
Foto: Društvene mreže

tragedija

OVO JE NEMAC KOJI JE POGINUO KOD VLADIMIRACA Kopao njivu da napravi ribnjak, pa ga zatrpala zemlja (FOTO)

Kako pričaju poznanici nastradalog Georga, on je nedavno došao u Srbiju

Objavljeno: 12:28h

Nemački državljanin G. H. (35) nastradao je prilikom iskopavanja ribnjaka u mestu Krnule kod Vladimiraca, a I. P. (28) povređen, ali van životne opasnosti.

Nesreća se dogodila juče oko 16.30 sati kada su na njivi koju je kupio nemački državljanin pokušali da provere da li ima vode u rupi koju su kopali za ribnjak. Nemački državljanin je nastradao, dok je radnik Ivan P. preživeo.

Kako pričaju poznanici nastradalog G.H, on je nedavno došao u Srbiju.

- G.H. je Nemac, ali mu je pokojna majka iz našeg mesta i on se preselio sa bratom kada mu je otac umro. Živeli su tu neko vreme, ali nakon majčine smrti otišli su u Nemačku i tamo opet nastavili život - kaže G.H. poznanik.

Kako dodaje, nastradali je kupio njivu u kojoj je hteo da napravi ribnjak.

- Nedavno je opet počeo da dolazi i kupio je tu njivu na kojoj je hteo da pravi ribnjak, pa je iz tog razloga angažovao povređenog Ivana. Pre dva dana je trebao da ode za Nemačku kako bi se vratio poslovnim obavezama, ali je to pomerio kako bi završio iskopavanje rupe za ribnjak - ispričao je poznanik.

Podsetimo, tragedija se dogodila juče popodne. U trenutku nesreće sa Georgom i Ivanom bio je i Ivanov zet koji ih je neposredno pre nego što su namenski ušli u rupu čak i fotografisao. Oni su iskopali rupu za ribnjak koja je bila duboka pet do šest metara, a unutra su se spustili kako bi proverili odakle voda ide, jer je I. P. radio na iskopavanju dubinskih bunara i rupa.

Bonus video: Nesreća kod Mladenovca

00:07

Nesreća kod Mladenovca

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.