"PUTUJ S ANĐELIMA, BRATE MOJ": Porodica i prijatelji se opraštaju od ubijenog muškarca iz Novog Sada
Ubijeni muškarac, Foto: Printscreen/Facebook

POTRESNO

"PUTUJ S ANĐELIMA, BRATE MOJ": Porodica i prijatelji se opraštaju od ubijenog muškarca iz Novog Sada

Prema rečima komšija iz ulice, Hitna pomoć je brzo stigla, ali napadnutom muškarcu nije bilo pomoći

Objavljeno:

Tinejdžerka O. Š. (18) iz Novog Sada uhapšena je u noći između četvrtka i petka zbog sumnje da je ubila svog teču S. D. (30) na porodičnom okupljanju u kući u centru Novog Sadu, a oproštaji od ubijenog muškarca se samo nižu na društvenim mrežama.

- Nek ti je laka crna zemlja, moj brate, kroz svašta smo prošli, nikad te neću zaboraviti - napisao je brat ubijenog uz njihovu zajedničku fotografiju.

Oproštaju rodbine i prijatelja samo su nastavili da se nižu:

- Počivaj u miru kralju moj neka ti je laka crna zemlja samo ja i ti znamo da tamo gde si imaš nekog najmilijeg neka vas čuvaju anđeli, zauvek ćeš ostati u mom srcu, putuj sa anđelima brate moj, bio si dobar, rano si otišao- naki su od oproštaja prijatelja, a poruku za ubijenog ostavio je i bratanac:

- Počivaj u miru strika neka ti je laka crna zemlja rano si nas napustio, volimo te svi - navodi se.

O. Š. je nakon zločina pobegla, ali je brzo pronađena i uhapšena. Za to vreme svedoci ubistva i njeni rođaci pokušavali su da sve predstave kao da se S. D. ubio.

Prema rečima komšija iz ulice, Hitna pomoć je brzo stigla, ali napadnutom muškarcu nije bilo pomoći.

Nije svesna

- Čuli smo i mi da su rođaci pokušali da zaštite devojčicu koja je od straha pobegla, verovatno nije ni svesna šta je uradila i kako se sve desilo - kažu komšije i objašnjavaju da je reanimacija pokušana, ali bezuspešno. S. D. je imao ubodne rane od noža po stomaku i grudima.

Novi Sad
foto: Printscreen/Facebook

- Kuća u kojoj se ubistvo desilo je dugo bila napuštena i tu su se skupljale skitnice i problematični ljudi, a S.D. je nedavno došao i rasterao ih sve. Vlasnik te kuće mu je dozvolio da tu živi besplatno, jer svakako nije znao šta će se sa tom kućom desiti - kažu komšije za Kurir i dodaju:

- Ubijeni je bio baš vredan, renovirao je celu kuću i napravio je pristojnom za život. Bio je tamo sa ženom i još nekim članovima porodice, a devojka koja ga je ubola je sa majkom povremeno dolazila tu.

Prema rečima komšija sve se odigralo posle svađe, ali niko ne zna koji je bio tačan uzrok.

- Nikada ranije nije prijavljino nasilje, pogotovo od kada su se iselile skitnice i uselili oni. Čule su se svađe, ali nismo mislili da može ovako da eskalira - kažu komšije.

O. Š. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Bonus video: POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.