"PRIČAO JE DA ĆE SE RAZNETI, MISLILI SMO DA SE ŠALI": Bivši kolega Dragana koji se razneo bombom izneo ŠOK DETALJE
Foto: RINA

STRAŠNO

"PRIČAO JE DA ĆE SE RAZNETI, MISLILI SMO DA SE ŠALI": Bivši kolega Dragana koji se razneo bombom izneo ŠOK DETALJE

Ističe i da je pre nekoliko meseci Draganu oduzeta vozačka dozvola

Objavljeno:

"U šoku sam. Ne mogu da dođem sebi od kada sam čuo da je stradao. Pričao je pre skoro osam meseci kako će se razneti bombom, ali mislili smo da se šali. Niko ga nije shvatao ozbiljno. U poslednje vreme se nikome nije javljao na telefon"

Ovim rečima počeo je priču bivši kolega Dragana S. (40) koji se danas razneo bombom na Železničkoj stanici u Čačku nakon što je sačekao da prođu vozovi, piše Blic.

- Juče sam objavio sliku sa nekim kolegom, a on je komentarisao moju objavu i napisao: "Tako i treba. Samo mene niko ne zove!" Mi smo ga stalno zvali, a on se nikada nije javljao. Povukao se u sebe nakon incidenata koje je imao sa alkoholom - navodi sagovornik.

Čačak
foto: RINA

Ističe i da je pre nekoliko meseci Draganu oduzeta vozačka dozvola.

- Oduzeli su mu dozvolu zbog alkohola, kada su ga zaustavili imao je 1,87 promila alkohola u krvi. Ubrzo nakon toga, izazvao je nesreću. Nije bilo povređenih, ali mu je izmereno 2,60 promila alkohola u krvi. Nakon toga, dao je otkaz i vratio se u selo kod majke. I od tada se nikome nije javljao - navodi Draganov kolega.

Navodi i da je Dragan imao dosta problema.

- Imao je dosta problema. Još uvek ne mogu da poverujem da je to uradio. Poslednji put sam ga video pre pet meseci - kaže on.

Podsetimo, Dragan S. (40) razneo se danas bombom na Železničkoj stanici u Čačku nakon što je sačekao da prođu vozovi.

Kako se saznaje, on je iz gornjomilanovačkog sela Pranjani.

- Ovo je prava tragedija, ugasio se mlad život. Živeo je sam sa majkom i koliko je nama poznato vozio je kamion. Ovo nas je sve zaista potreslo, kažu meštani Pranjana.

Čačak
foto: RINA

Prema rečima ostalih očevdaca, pre ove nesreće prošao je jedan putnički, a zatim i teretni voz, pa se pretpostvlja da je muškarac čekao da ostane sam kako bi aktivirao eksplozivnu napravu. Sedeo je sam na klupi koja je izdvojena od ostalih.

Sve se dogodilo u 8.42 kada je Dragan S. aktivirao ručnu bombu dok je sedeo na klupi. Nastradao je na licu mesta, niko drugi nije povređen.

- Kako smo čuli čovek je sedeo na klupi, nakon čega je aktivirao eksplozivnu naravu i razneo se. Mi nismo bili tu, ne znamo da li se baš tako desilo, ali to je ono što smo čuli - rekao je jedan od građana Čačka koji se našao u blizini Železničke stanice.

Na licu mesta je veliki broj pripadnika policije, koji vrše uviđaj.

Osim čoveka koji je nastradao, nije bilo drugih povređenih lica.

Bonus video: EPSTAJNOVA UCENA I TAMA U VISOKIM KRUGOVIMA AMERIKE Jelača: Priča se i danas, da su ga ONI ubili, a ne da je izvršio samoubistvo!

02:43

EPSTAJNOVA UCENA I TAMA U VISOKIM KRUGOVIMA AMERIKE Jelača: Priča se i danas, da su ga ONI ubili, a ne da je izvršio samoubistvo!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.