VELJIN SARADNIK IDE U ZATVOR! Osuđen jer je nasmrt pretukao Slobodana Vukića ispred noćnog kluba
Milovan Tadić, Foto: Foto: Kurir

presuda

VELJIN SARADNIK IDE U ZATVOR! Osuđen jer je nasmrt pretukao Slobodana Vukića ispred noćnog kluba

Tadić je 2015. godine radio kao šef obezbeđenja noćnog kuba „Tilt“ kada je pretukao Slobodana Vukića koji je potom od zadobijenih povreda preminuo

Objavljeno:

Milovan Tadić (35) zvani Miksa, osuđen je na tri godina zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda Slobodanu Vukiću 2015. godine ispred noćnog kluba "Tilt" u Beogradu, nakon kojih je muškarac preminuo u bolnici.

Viši sud u Beogradu je doneo i javno objavio presudu kojom je okrivljenog Tadić Milovana oglasio krivim zbog izvršenja krivičog dela teška telesna povreda, pa ga je osudio na kaznu zatvora u trajanju od 3 godine, u koju mu se uračunava vreme provedeno u policijskom zadržavanju.

Tadić je 2015. godine radio kao šef obezbeđenja noćnog kuba „Tilt“ kada je pretukao Slobodana Vukića koji je potom od zadobijenih povreda preminuo.

Naime, Vukić je bio u provodu u ovom klubu i u jednom trenutku oborio je čaše sa šanka zbog čega ga je obezbeđenje izbacilo napolje. Dok su ga držali i vukli, udarali su ga po glavi. Kada je izbačen Slobodan se vratio na ulaz i počeo da viče: „Ko me je udarao?“ Tada je, prema navodima iz optužnice, Tadić izašao ispred kluba i šutnuo ga nogom u stomak.

Povređeni muškarac je pao na zemlju u bolovima i ubrzo je prevezen u Urgentni centar gde je utvrđeno da mu je pukla slezina i oštećena jetra. Pao je u komu iz koje se više nije budio, a preminuo je na Božić, 7. januara 2016. godine.

Pripadnik grupe Velje Nevolje

Podsetimo, Milovan Tadić je uhapšen početkom februara 2021. godine u velikoj policijskoj akciji kao jedan od pripadnika Belivukove kriminalne grupe koja je osumnjičena za brojna krivična dela od ubistava, otmica i mučenja do reketiranja i dilovanja droge.

Bonus video: BELIVUK SUMNJA DA HRVATIN SARAĐUJE SA TUŽIOCEM OD STARTA! Napetost u sudnici, Radulović: Bilo je zabranjeno da se observiraju!

01:55

BELIVUK SUMNJA DA HRVATIN SARAĐUJE SA TUŽIOCEM OD STARTA! Napetost u sudnici, Radulović: Bilo je zabranjeno da se observiraju!

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.