"NE DAO BOG OVAKVU TRAGEDIJU NIKOME": Potresna ispovest majke ubijene Noe, prošlo je 4 meseca od ZLOČINA
Noa Milivojev, Foto: Nemanja Nikolić, Kurir, Društvene mreže

UŽAS

"NE DAO BOG OVAKVU TRAGEDIJU NIKOME": Potresna ispovest majke ubijene Noe, prošlo je 4 meseca od ZLOČINA

Boba kaže da je Nou volela Ognjena i da je odlazila srećna na svaki njegov potez.

Objavljeno:

Noa Milivojev (18), nestala je 17. juna ove godine, a mrtva je nađena 6. jula ove godine u centru Beograda. Za njeno zversko ubistvo osumnjičen je Ognjen D. koji je nalazi u zatvoru.

Boba Milivojev, majka ubijene devojke osumnjičenog nikada nije upoznala. Znala je samo da ga je Noa volela i da je na njegov poziv odlazila srećna.

- Prošlo je četiri meseca od ubistva mog dete i ono što mogu reći jeste da nema veće boli nego kad izgubis ono što si stvorio i rodio. Nismo se još pomirili da Noe nema. Njene stvari nismo preuzeli niti mobilni telefon. Najteže je njenom bratu blizancu... Ubicu mog deteta ne želim nikada da vidim u životu. Želja mi je da nikada ne izađe iz zatvora. Nemam šta da ga pitam, sigurno nije gladan i žedan...- kaže Boba, majka ubijene Noe Milivojev.

Noa Milivojev
Noa Milivojevfoto: TikTok/Kurir

Neutešna majka kaže da ni u najgorim snovima nije mogla da zamisli da će neko na ovako surov način presuditi "divnom detetu, koje je bilo odličan đak, koga su svi voleli i ko nikome ništa loše nije uradio".

- Nou nas je mnogo volela, a mi ćemo nju zauvek. Samo mogu da kažem ne dao Bog ovakvu tragediju nikome i bol koji osećaju njeni sestra, brat, roditelji i familija - kaže Boba i dodaje da više detalja o njenoj smrti još ne zna.

Boba kaže da je Nou volela Ognjena i da je odlazila srećna na svaki njegov potez.

Istraga

Ognjenu D. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

1 / 5 Foto: Printscreen/TikTok/Noa.diva

- Prema naredbi o sprovođenju istrage sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev. To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je Nou sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije zadavio i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova - navode u Tužilaštvu.

Potom je te delove tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojne, odnosno svo njeno tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove..

Na saslušanju se branio ćutanjem.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.