PREBIJANJU MALOLETNIKA PRETHODILA JE SVAĐA U AUTOBUSU? Novi detalji vršnjačkog nasilja u Belegišu, "OSTAVILI GA..."
Vršnjačko nasilje, Foto: Profimedia

horor

PREBIJANJU MALOLETNIKA PRETHODILA JE SVAĐA U AUTOBUSU? Novi detalji vršnjačkog nasilja u Belegišu, "OSTAVILI GA..."

Incidentu koji se dogodio oko 21 čas prethodila je verbalna rasprava u autobusu

Objavljeno:

Petnaestogodišnji dečak zadobio je višestruke povrede i rasekotine, kada ga je u četvrtak 26. oktobra napala grupa od šest maloletnika u sremskom selu Belegiš. Kako se nezvanično saznaje, motiv napada bile su ranije nesuglasice između prebijenog dečaka i napadača.

"Incidentu koji se dogodio oko 21 čas prethodila je verbalna rasprava u autobusu kojim se povređeni dečak vraćao kući a zatim je na putu do kuće došlo i do obračuna sa jednim vršnjakom sa kojim se povređeni svađao. U 'pomoć' napadaču priskočilo je još pet dečaka koji su prebili oštećenog i ostavili ga bespomoćnog na ulici", priča izvor upoznat sa tokom istrage.

Povređeni dečak primljen je u beogradsku dečiju bolnicu u Tiršovoj gde su mu konstatovane povrede u vidu rasekotina, podliva i kontuzionih povreda. Kako su konstatovali lekari, zadobio je više udaraca po glavi i trbuhu i gubio je svest, a posle povreda imao je osećaj mučnine.

Policija
Policijafoto: Nemanja Nikolić

Osim povreda na glavi, maloletnik je zadobio i otoke na nadlaktici i potkolenici, a njegov otac kaže da ima i pet kopči od ušivanja na usni i pet na glavi, kao i da ima nagnječenja krvnih sudova u predelu glave. Nakon opservacije dečak je zadržan u Tiršovoj na Odeljenju neurohirurgije, ali je sutradan pušten na kućno lečenje. Slučaj je preuzelo nadležno javno tužilaštvo koje će nakon određivanja stepena povreda dečaka odlučiti za koje će krivično delo teretiti šestoricu maloletnih nasilnika.

Bonus video:

00:23

Vršnjačko nasilje u Sremskoj Mitrovici

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.