JASMINI IZ SURČINA KOJA JE UBILA MUŽA KAD JE DOŠAO KUĆI PIJAN SE PONOVO SUDI! Ovo je razlog
Foto: Foto: Printscreen/Facebook

javljeno je

JASMINI IZ SURČINA KOJA JE UBILA MUŽA KAD JE DOŠAO KUĆI PIJAN SE PONOVO SUDI! Ovo je razlog

Jasmina je u martu ove godine prvostepeno osuđena za ubistvo na mah

Objavljeno:

Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu Jasmini Bajović, kojom je osuđena na tri godine zatvora za ubistvo muža Milorada u Surčinu 2021. godine i vratio predmet Višem sudu u Beogradu na ponovno suđenje.

Jasmina je u martu ove godine prvostepeno osuđena za ubistvo na mah. Kako je veštačenjem utvrđeno ona je zločin počinila u stanju bitno smanjene uračunljivosti. Navedeno je i da je tada dovedena bez svoje krivice u jaku razdraženost i to napadom, zlostavljanjem i teškim vređanjem od strane ubijenog supruga i nakon kraće verbalne rasprave nožem mu je zadala jednu ubodnu ranu na prednjem delu grudnog koša nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život, zbog koje je on istog dana preminuo u Urgentnom centru u Beogradu.

Apelacioni sud smatra da je žalba javnog tužioca osnovana. Kako su naveli u obrazloženju nije sporno da su sudski veštaci utvrdili da se kod okrivljene radilo o kumulativnom afektu koji se nagomilavao jedan duži vremenski period, te da jačina provokacije nije morala biti velika, već je i na najmanje provokacije mogla burno da reaguje, ali i pored toga sud je morao da navede radnje pokojnog koje su dovele kod okrivljene do impulsivnog ponašanja.

Bonus video: POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.