GRUPA MALOLETNIKA PRETUKLA DEČAKA U BELEGIŠU: Ušivali mu glavu i usnu
Policija, Foto: Printscreen/RTS

nasilje

GRUPA MALOLETNIKA PRETUKLA DEČAKA U BELEGIŠU: Ušivali mu glavu i usnu

Dečak starosti 15 godina pretučen je od strane grupe maloletnika u Belegišu

Objavljeno:

Maloletnik star 15 godina zadobio je višestruke kontuzione povrede i rasekotine, kada ga je u četvrtak napala grupa od šest maloletnika u sremskom selu Belegiš.

Otac maloletnog dečaka prijavio je slučaj policiji, a uviđaj su izvršili službenici iz policijske stanice Stara Pazova. Otac kaže da je policija svoj deo posla dobro obavila i da si vinovnici privedeni.

Povređeni maloletnik primljen je u bolnicu u Tiršovoj gde su su konstatovane povrede u vidu rasekotina i kontuzionih povreda, koje se kako kaže otac, po tužilaštvu okarkaterisane kao lakše povrede.

Otac dodaje da njegov sin ima pet kopči od ušivanja na usni i pet na glavi, kao i da ima nagnječenja krvnih sudova u predelu glave.

Kako stoji u izveštaju iz bolnice u Tiršovoj u koji smo imali uvid, dečak je zadobio više udaraca u predelu glave i trbuha i gubio je svest, a posle povreda imao je osećaj mučnine. U izveštaju stoji da je neurološki nalaz uredan, ali da je potrebno da se u slučaju pogoršanja stanja hitno javi neurohirurgu.

Osim povreda na glavi, maloletnik je zadobio i otoke na nadlaktici i potkolenici.

Nakon opservacije, dečak je zadržan u bolnici u Tiršovoj na Odeljenju neurohirurgije. Sutradan je pušten na kućno lečenje uz terapiju i mirovanje.

Dalje postupanje u slučaju preuzelo je nadležno tužilaštvo. Motiv napada ostaje nepoznat, a oštećeni od ranije poznaje napadače.

Bonus video:

00:23

Vršnjačko nasilje u Sremskoj Mitrovici

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.