OSAM OSOBA UHAPŠENO ZBOG VATRENOG OBRAČUNA MIGRANTA NA HORGOŠU: Trojica UBIJENA, a evo šta je PRONAĐENO (FOTO)
Zaplenjena municija, Foto: MUP Srbije

velika akcija policije

OSAM OSOBA UHAPŠENO ZBOG VATRENOG OBRAČUNA MIGRANTA NA HORGOŠU: Trojica UBIJENA, a evo šta je PRONAĐENO (FOTO)

Ranjenom migrantu ukazana je medicinska pomoć, a nastavlja se intenzivan rad na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja

Objavljeno: 21:48h

U opsežnoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi sprovedenoj nakon jutrošnjeg vatrenog obračuna dve grupe migranata, u Horgošu, u kom su poginula tri iregularna migranta, a jedan povređen, uhapšena su četvorica državljana Avganistana i dvojica državljana Turske zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U napuštenom objektu u kom se dogodila pucnjava i u kom su osumnjičeni zatečeni, policija je pronašla automatsku pušku sa više desetina komada pripadajuće municije.

Oružje
foto: MUP Srbije

Istovremeno, pripadnici policije su pretragom terena pronašli još jednu automatsku pušku, kao i još 79 iregularnih migranata koji su prevezeni u prihvatne centre.

Oružje
foto: MUP Srbije

Ranjenom migrantu ukazana je medicinska pomoć, a nastavlja se intenzivan rad na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Oružje
foto: MUP Srbije

Šestorici osumnjičenih iregularnih migranata je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Bonus video:

01:56

EVROPA SE SAMOUNIŠTAVA, MIGRANTI NEMAJU OSEĆAJ PROSTORA NI SVOJINE!Dr Nadoveza: Dragoš Kalajić upozoravao, niko ga nije slušao!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.