DEVOJKA KOJA JE PALA U HOLU FAKULTETA JUČE PROSLAVILA ROĐENDAN: Pre 15 sati joj slali ČESTITKE, a sada...
Povređena studentkinja, Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

SRCE DA PUKNE!

DEVOJKA KOJA JE PALA U HOLU FAKULTETA JUČE PROSLAVILA ROĐENDAN: Pre 15 sati joj slali ČESTITKE, a sada...

Devojka je trenutno u teškom stanju nakon pada sa četiri metra visine naočigled svojih kolega na fakultetu u Novom Sadu.

Objavljeno:

Devojka je trenutno u teškom stanju nakon pada sa četiri metra visine naočigled svojih kolega na fakultetu u Novom Sadu.

Studentkinja M. P. koja je danas oko 9 časova pala sa stepeništa fakulteta nakon što joj je pozlilo juče je proslavila 22. rođendan. Kako je "Blic" već pisao, ona je trenutno u teškom stanju nakon pada sa četiri metra visine naočigled svojih kolega.

M. P. koja je jutros pala sa oko četiri metra visine u holu fakulteta trenutno je u teškom zdravstvenom stanju, a kako je potvrđeno za "Blic" nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola pacijentkinja je primljena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenja. Nije još uvek poznato zbog čega je ovoj mladoj devojci pozlilo, nakon čega se onesvestila i pala preko ograde stepenica, a prema nepotvrđenim informacijama, M. P. boluje od anemije.

Pre nepune dve nedelje ona je na međunarodnom takmičenju tekvondou proglašena za najboljeg ženskog sudiju.

Novi Sad, FTN
foto: Facebook

Rođendan proslavila juče

Nesrećna devojka juče je napunila 22 godine, a prijatelji i porodica čestitali su joj rođendan na društvenim mrežama. "Srećan rođendan, sve najbolje", nizali su se komentari pre samo 15-ak sati. Podsetimo, povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio jutros u holu Fakulteta tehničkih nauka, oglasila se i pomenuta ustanova.

"Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu obaveštava javnost o nesrećnom događaju koji se desio u petak, 27. oktobra 2023. godine oko 9 časova kada je studentkinji M. P. pozlilo nakon čega je pala na stepeništu Fakulteta i zadobila telesne povrede. Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i studentkinja je odvezena u Urgentni centar Vojvodine. O događaju je odmah obaveštena i policija koja je izvršila uviđaj. Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene M. P. Deo zgrade u kom se dogodila nesreća je zatvoren zbog uviđaja policije. U ostalim delovima Fakulteta aktivnosti se obavljaju prema predviđenom rasporedu", navodi se u saopštenju.

Bonus video:

00:24

BILA JE STUDENTKINJA, A OSTALA NA DRUGOM KONTINENTU ZBOG LJUBAVI! Maša Dakić otkrila kako je izgledao slučajni susret sa mužem!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.