DVE AKCIJE HAPŠENJA LOPOVA U BG: Jedni čekićem pretukli muškarca, drugi upali sa pištoljem u menjačnicu
Foto: Stefan Jokić, Ilustracija

strašno

DVE AKCIJE HAPŠENJA LOPOVA U BG: Jedni čekićem pretukli muškarca, drugi upali sa pištoljem u menjačnicu

Kod osumnjičenih je pronađen deo ukradenog novca i čekovi

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u odvojenim akcijama uhapsili su P. A. (22), I. Ž. (49), A. Ž. (50) i šesnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Kako se sumnja, P. A. je 1. oktobra ove godine, zajedno sa još jednom osobom za kojom se traga, na teritoriji Novog Beograda oštećenom muškarcu zadao više udaraca čekićem i pištoljem, nakon čega mu je oduzeo veću količinu novca.

U drugoj akciji, policija je uhapsila I. Ž. (49), A. Ž. (50) i šesnaestogodišnjeg mladića nakon što su, kako se sumnja, na teritoriji Vračara, uz pretnju pištoljem od vlasnika menjačnice oduzeli veću količinu novca u raznim valutama i čekove.

Kod osumnjičenih je pronađen deo ukradenog novca i čekovi, a pretresom stana jednog od osumnjičenih nađeno je oružje koje je odneto na veštačenje.

Osumnjičenom A. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

I. Ž. i A. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok je protiv šesnaestogodišnjaka podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Bonus video: Krađa u pekari na Voždovcu

00:13

Krađa u pekari na Voždovcu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.