UŽAS U BEOGRADU: Mladić skočio sa solitera, LEKARI POKUŠAVALI DA GA ODVRATE OD SMRTONOSNOG ČINA
Foto: Aleksandar Stojanović

STRAŠNO

UŽAS U BEOGRADU: Mladić skočio sa solitera, LEKARI POKUŠAVALI DA GA ODVRATE OD SMRTONOSNOG ČINA

Komšije koje žive u soliteru tvrde da je mladić skočio sa 10. sprata i da su ga lekari iz Hitne pomoći pokušavali odvratiti od toga

Objavljeno:

Nepoznati, mlađi muškarac prekratio je sebi život skokom sa solitera u Milića Rakića u Beogradu.

Kako javlja novinar koji se tu zatekao, prizor je bio potresan.

Komšije koje žive u soliteru tvrde da je mladić skočio sa 10. sprata i da su ga lekari iz Hitne pomoći pokušavali odvratiti od toga.

"Ne poznajemo ga, mislim da nije živeo ovde, strašno. Zaboga, ne radite to, sve se može rešiti u životu. Mladi, ne odričite se tako lako životne šanse, za sve postoji rešenje, verujte", rekao je komšija za Telegraf.

Ipak, nije ih poslušao.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video: ŠVAJCARSKA ORGANIZACIJA LEGALNO DAJE POMOĆ ZA SAMOUBISTVO! Kandidati plaćaju članarinu, a evo kako izgleda sam smrtonosni čin!

05:41

ŠVAJCARSKA ORGANIZACIJA LEGALNO DAJE POMOĆ ZA SAMOUBISTVO! Kandidati plaćaju članarinu, a evo kako izgleda sam smrtonosni čin!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.