"BILA SU PRESTRAVLJENA": Deca svedočila ranjavanju trojice u Užicu pa pobegli u školu čim su se začuo PUCANJ
Užice, Foto: RINA

novi detalji

"BILA SU PRESTRAVLJENA": Deca svedočila ranjavanju trojice u Užicu pa pobegli u školu čim su se začuo PUCANJ

Deca koja su bila u neposrednoj blizini videla su više osoba koja su se svađala i da se ubrzo potom čula pucnjava

Objavljeno:

Tri osobe ranjene su u pucnjavi koja se dogodila usred bela dana na jednom od šetališta u Užicu, a stravičnom događaju svedočila su i deca, budući da se ceo okršaj dogodio ispred škole. Kako za "Blic" kaže jedan od roditelja decu su u tom trenutku zatvorili u školi zbog bezbednosti.

- Roditelji su došli po decu koja su bila u neposrednoj blizini događaja. Deca su bila vidno prestravljena i uznemirena. Jedan deo dece je i povraćao od stresa. Iz škole smo dobili obaveštenje da su sva deca na sigurnom i da ni jedno dete nije povređeno. Nastava se odvijala po rasporedu za decu koja su ostala u školi - navodi jedan od roditelja.

Mesto pucnjave
Mesto pucnjavefoto: RINA

Prema njegovim rečima, deca koja su bila u neposrednoj blizini videla su više osoba koja su se svađala.

- Moje dete bilo je u neposrednoj blizini, videlo je da se više osoba svađa i produžilo je dalje. Nakon toga čuo je pucnje i pobeglo u školu - kaže za "Blic" zabrinuti roditelj.

Na instagram profilu "užice.online" osvanula je uznemirujuća fotografija na kojoj se vide dvojica muškaraca koji nepomično leže na betonu. Pored njih nalazi se veliki broj dece koji stoje i gledaju potresne scene.

"Horor koji se danas desio u centru grada. Trojica ranjenih u pucnjavi u Užicu ispred škole.", piše ispod uznemirujuće objave.

Istraga
Istragafoto: RINA

Policija na nogama

Policija intenzivno traga za dva luksuzna vozila, oba sa tablicama Bajine Bašte, za koje se sumnja da su povezana sa današnjom pucnjavom u širem centru Užica. Jedno vozilo je "mercedes" iz kog je pucano, a drugo BMW.

- Sumnja se da su iz jednog vozila ispaljeni hici, a da je drugo takođe povezano. Sve raspoložive snage su na terenu i tragaju za opasnim i naoružanim napadačima, potvrdio je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Stanje povređenih

Nakon pucnjave koja se tokom popodneva dogodila na Aleksića mostu u širem centru grada, u Opštu bolnicu u Užicu primljena su trojica muškaraca.

- Tri pacijenta su hospitalizovana na Urgentno-prijemnu službu, pregledani su od strane dežurnih lekara. Jedan pacijent je zadobio teške telesne povrede lakta i upućen je na intenzivnu negu, na službu ortopedije. Za druga dva pacijenta je dijagnostika u toku, izjavio je za RINU dr Dragan Damjanović direktor užičke bolnice

Bonus video:

00:14

Pucnjava u Užicu usred bela dana

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.