POLICIJA UPALA NA PLANTAŽU MARIHUANE U BEOGRADU: Isplivao snimak HAPŠENJA, zatečeni kako BERU BILJKICE (VIDEO)
Foto: MUP

DROGA

POLICIJA UPALA NA PLANTAŽU MARIHUANE U BEOGRADU: Isplivao snimak HAPŠENJA, zatečeni kako BERU BILJKICE (VIDEO)

Oni se sumnjiče da su kao organizovana grupa vršili uzgoj i sušenje opojne droge marihuane

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su Vladimiru L. (45), Aleksandru L. (32), Sandri J. (33), Katarini B. (39), Mladenu I. ( 41), Vladimiru K. (45), i Aleksandru G. (39) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

01:14

Pripadnici MUP-a uhapsili više osoba i pronašli dve laboratorije za proizvodnju droge

Oni se sumnjiče da su kao organizovana grupa vršili uzgoj i sušenje opojne droge marihuane u veštačkim uslovima, radi dalje ulične prodaje. Osumnjičeni su prilikom pretresa zatečeni u procesu branja ove opojne droge.

Policija je takođe pretresom objekata koji se nalaze na istoj adresi u opštini Palilula pronašla i dve ilegalne laboratorije za uzgoj marihuane, kao i sušaru u kojoj se nalazila marihuana u fazi sušenja. Pretresom je pronađeno oko 150 kg opojne droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni će uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Bonus video: SADA JE DROGA U ŠKOLI NORMALNA POJAVA!? Antonović: Ovo što mu se desilo je ZABRINJAVAJUĆE! Najskuplji NARKOTIK je ONAJ BESPLATNI!

01:38

SADA JE DROGA U ŠKOLI NORMALNA POJAVA!? Antonović: Ovo što mu se desilo je ZABRINJAVAJUĆE! Najskuplji NARKOTIK je ONAJ BESPLATNI!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.