ŽANDARM, STUDENT I POTRČKO MU UZELI 100.000 EURA: Biznismen isprskan biber sprejom pa pretučen u naselju u BEOGRADU
Žandarmerija / Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

PLJAČKA

ŽANDARM, STUDENT I POTRČKO MU UZELI 100.000 EURA: Biznismen isprskan biber sprejom pa pretučen u naselju u BEOGRADU

Biznismen opljačkan 10. oktobra u Beogradu

Objavljeno:

Žandarm Marko K. (23) i student Miloš J. (24), 10. oktobra ove godine sačekali su biznismena D.J. (61) na ulazu u zgradu na Novom Beogradu, i iz njegove ruke otrgli 100.000 evra koje je nosio u papirnoj kesi. U kolima "krajsler" čekao ih je treći "član" potrčko Alen N. (39)

Uhapšeni su, u utorak, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Žandarmerija
Žandarmerijafoto: Nenad Kostić

Nesrećnog čoveka poprskali su biber spejom, pa ga pretukli.

Kako saznajemo, opljačkani biznismen je tog dana od kineskog državljanina pozajmio 100.000 evra. Slučaj je odmah prijavio policiji, ali da li iz straha ili nekog drugog razloga inspektorima je rekao da je sve izmislio.

Saslušanje

U Višem javnom tužilašvu u Beogradu juče su saslušani su Marko K., Miloš J. i Alen N. zbog sumnje da su 10. oktobra ove godine na Novom Beogradu od D.J. upotrebom sile oduzeli 100.000 evra.

Osumnjičeni Alan N. je detaljno izneo svoju odbranu, dok je Miloš J. negirao izvršenje krivičnog dela. Miloš K, inače policijski službenik, na saslušanju se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Sumnja se da su Marko K. i Miloš J, po uputstvima koja su dobili od Alana N. 10. oktobra 2023. godine oko 11 sati na Novom Beogradu sačekali da oštećeni uđe u zgradu u kojoj stanuje pa su mu obojica prišli i najpre ga onesposobili upotrebom biber spreja koji su mu poprskali u predeo očiju i lica, a potom su mu iz ruke istrgli kesu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 100.000 evra.

Zaplena, Novac, Evri
foto: Uprava carine

Osumnjičeni su krenuli da beže, a oštećeni je pokušao da zaustavi jednog od njih tako što ga je povukao za trenerku, ali ga je on udario pesnicom u glavu, nakon čega su obojica pobegla, ka mestu gde ih je čekao Alan N. u vozilu marke “krajsler”. Pošto su se udaljili novac su naknadno podelili između sebe, a deo novca je pronađen i uz potvrdu oduzet od Alena N.

Oštećeni je prethodno pomenuti novac koji se nalazio u papirnoj kesi uzeo od jednog kineskog državljanina.

00:45

PEVAČEV TAST UGLEDNI BIZNISMEN KOJI DRŽI POLA CRNE GORE! Danijel ga sad doveo u svoj spot: Prihvatio je čim ga je supruga pitala

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.