ELITNOJ PROSTITUTKI ZAPALIO BMW: Policija traga za muškarcem, ranije je proganjao, KOMŠIJE tvrde: "Svi znaju..."
Foto: Kurir

STRAŠNO

ELITNOJ PROSTITUTKI ZAPALIO BMW: Policija traga za muškarcem, ranije je proganjao, KOMŠIJE tvrde: "Svi znaju..."

Kako se saznaje, za osumnjičenim je već raspisana potraga pre nekoiko meseci

Objavljeno:

Policija je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu raspisala potragu za A. S. (25) zbog sumnje da je pre tri dana na Zvezdari zapalio džip BMW X4 koji je u vlasništvu 13 godina starije Beograđanke.

Kako se saznaje, za osumnjičenim je već raspisana potraga pre nekoiko meseci, pošto ga je ista žena prijavila za proganjanje, piše Kurir.

- Ona je ranije prijavila policiji da je A. S. proganja, a posle paljenja automobila odmah je izjavila da sumnja na istog muškarca, s kojom je ranije bila u nekoj vrsti odnosa. Prikupljeni su dokazi, pregledani snimci sa sigurnosnih kamera i za njim je raspisana potraga - kaže izvor Kurira iz istrage.

Sagovornik otkriva da, iako se u početku sumnjalo da je osumnjičeni ostavljeni bivši dečko, došlo se do novih informacija koje ukazuju da se u pozadini svega nalazi sukob zbog novac i toga što se vlasnica džipa bavi elitnom prostitucijom.

Automobil na Zvezdari, podsetimo, potpuno je izgoreo u požaru za koji se sumnja da je podmetnut, a izgoreo je još jedan automobil.

Stanari zgrade ispričali su da je automobil bio parkiran ispred zgrade i da je vatra buknula u noći nedelja na ponedeljak, posle ponoći.

- To što se vlasnica automobila bavi najstarijim zanatom svakako nije razlog da joj neko zapali automobil. Ne znam da li su ona i mladić na kog se sumnja bili u emotivnom ili "poslovnom" odnosu, ali svi znaju čime se ona bavi i odakle joj novac za automobil i život na visokoj nozi - kaže sagovornik Kurira.

Bonus video: Požar ispred kluba u Beču gde je Lukas imao nastup

00:16

Požar ispred kluba u Beču gde je Lukas imao nastup

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.