ZAVRŠENA OBDUKCIJA UBIJENOG DEJANA: Slavica glumila UCVELJENU UDOVICU, a onda se SVE SAZNALO!
Dejan P., Foto: Društvene mreže

Ovo su prvi rezultati nakon ekshumacije tela

ZAVRŠENA OBDUKCIJA UBIJENOG DEJANA: Slavica glumila UCVELJENU UDOVICU, a onda se SVE SAZNALO!

Srećko M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali

Objavljeno: 16:57h

Završena je obdukcija Dejana P. (33) iz Majdanpeka, zbog čije smrti je uhapšena njegova supruga koja se sumnjiči da je organizovala svog ljubavnika Srećka M. i maloletnika (17) da izvrše ubistvo. Rađena je ekshumacija tela, a prvi nalazi obdukcije pokazuju frakturu lobanje, što ukazuje na to da je Dejan mogao biti krvnički pretučen.

- Završena je obdukcija, kompletan nalaz će biti naknadno dostavljen, ali ono što je jasno vidljivo je fraktura lobanje - navodi izvor "Blica".

Kako saznaje Blic, telo Dejana je gotovo u potpunosti izgorelo, ali ono što je odmah vidljivo jeste fraktura lobanje koja ukazuje na brutalne batine ili na povredu koja je nastala nakon što se automobil prevrnuo.

S obzirom na to da obdukcija nije rađena, jer je Slađana tako zahtevala, danas je urađena ekshumacija i obdukcija, nakon što je otkrivena jeziva istina.

- Nakon što su ga pretukli, stavili su ga u automobil, odvezli do uzvišice, a zatim su vozilo gurnuli i ono se prevrnulo. Nakon toga su zapalili automobil. Fraktura lobanje je nastala od brutalnih batina ili prilikom prevrtanja automobila - navodi naš izvor.

Dejan je stradao 5. avgusta kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta, kada se mislilo da je u pitanju saobraćajna nesreća. Ipak, nakon gotovo tri meseca otkrivena je istina.

Kako se sumnja, njegova supruga Slađana (28) je organizovala muškarca Srećka M.(25) i maloletnika (17) da to jutro ubiju Dejana i da pokušaju da prikriju zločin, tako da sve izgleda kao saobraćajna nezgoda.

Majdanpek, Dejan Paunović
foto: Društvene mreže

Srećko ga ubio, pa mu došao na sahranu

Srećko M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim Srećko M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

I dok se verovalo da je Dejan stradao u nesreći, Slađana je glumila ožalošćenu udovicu, dok je njen ljubavnik Srećko bio i na sahrani čoveka za čije ubistvo je uhapšen.

Maloletnik je u tužilaštvu priznao zločin i on je do detalja otkrio ko je imao koju ulogu. Sa druge strane, Srećko je delimično priznao i pokušao je da obrani Slađanu!

Crna udovica je negirala zločin, a sud je svima odredio pritvor.

Ovaj slučaj je posebno šokantan zbog toga što je žena ubijenog Dejana sve vreme javno pričala koliko je tužna i koliko pati zbog smrti supruga.

Ipak, u selu Klokočevac je nedugo nakon smrti Dejana počelo da se priča da je u njegovu smrt umešana upravo Slađana, kao i njen ljubavnik.

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.