LJUBAVNIK OBJAVLJIVAO SLIKE SA DEJANOM, PA GA ISKASAPIO PO NALOGU UDOVICE: Roštiljali i išli u lov zajedno! (FOTO)
Foto: Društvene mreže

jezivo

LJUBAVNIK OBJAVLJIVAO SLIKE SA DEJANOM, PA GA ISKASAPIO PO NALOGU UDOVICE: Roštiljali i išli u lov zajedno! (FOTO)

Samo dva meseca pre nego što će ubiti D.P., S.M.je objavio fotografiju gde su njih dvojica u jednoj kući uz opis: "opuštanje posle lova"

Objavljeno:

S. M. (25) koji se sumnjiči da je zajedno sa maloletnim rođakom brutalno ubio D.P. (33) iz Klokočevca po nalogu njegove supruge i svoje ljubavnice S.P. (28) bio je blizak sa svojom žrtvom o čemu svedoče brojne fotografije koje je objavljivao na društveninm mrežama.

Samo dva meseca pre nego što će ubiti D.P., S.M.je objavio fotografiju gde su njih dvojica u jednoj kući uz opis: "opuštanje posle lova".

Ubica i žrtva
Ubica i žrtvafoto: Društvene mreže

Na objavljenoj slici D.P. pravi roštilj, dok Srećko nazdravlja pivom i sve to uz veliki osmeh. Nažalost, ubijeni muškarac tada nije ni slutio da će ga, čovek kojeg smatra prijateljem, izdati.

Podsetimo, policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, od kojih je jedna maloletna, koji su 5. avgusta ove godine nasmrt pretukli D.P. (33) iz sela Klokočevac, a onda njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili. Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Dejan koji je ubijen
Dejan koji je ubijenfoto: Društvene mreže

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa S.P., D.P. suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila S.P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Prema prvim informacijama nakon otkrivanja tela, D.P. nastradao je u saobraćajnoj nesreći kada se njegov automobil prevrnuo i zapalio. Kako su mediji tada prenosili, sve se dogodilo dan nakon što su D.P. i sada uhapšena S.P. proslavili godišnjicu braka.

Dejan i žena koja je naručila njegovo ubistvo
Dejan i žena koja je naručila njegovo ubistvofoto: Društvene mreže

Osumnjičenima S. M. i S. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.