OJADIO LJUDE, UZEO IM VIŠE OD 450.000 DINARA SA TUĐIH KARTICA: Koristio novac za klađenje
Foto: MUP Srbije

STRAŠNO

OJADIO LJUDE, UZEO IM VIŠE OD 450.000 DINARA SA TUĐIH KARTICA: Koristio novac za klađenje

Kako se sumnja, P. R. je na ovaj način oštetio fizička lica za više od 450.000 dinara

Objavljeno:

P. R. (32) uhapšen je u Beogradu zbog postojanja sumnje da je izvršio više krivičnih dela falsifikovanje i i zloupotreba platnih kartica.

On se sumnjiči da je tokom avgusta, septembra i oktobra ove godine u Beogradu, u filijalama pojedinih banaka, razgovarao sa klijentima i navodio ih da mu pokažu svoju platnu kraticu, ili je, koristeći nepažnju klijenata koji su u rukama držali platne kartice, zapisivao ili fotografisao podatke u vidu broja platne kartice ili sigurnosnog koda.

Potom je, kako se sumnja, pribavljene podatke koristio da bi prebacio novac sa računa oštećenih klijenata na svoje naloge u kladionicama.

Kako se sumnja, P. R. je na ovaj način oštetio fizička lica za više od 450.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Policija poziva građane koji su oštećeni na ovaj ili sličan način da se jave policijskim službenicima Odeljenja za suzbijanje imovinskih delikata UKP-a Policijske uprave za grad Beograd (Bulevar despota Stefana 107, ulaz 3).

Bonus video: ISTORIČAR DEJAN RISTIĆ O ALBANSKOM FALSIFIKOVANJU ISTORIJE: Nekad su palili, a sad prisvajaju naše crkve, što je veoma opasno

03:50

ISTORIČAR DEJAN RISTIĆ O ALBANSKOM FALSIFIKOVANJU ISTORIJE: Nekad su palili, a sad prisvajaju naše crkve, što je veoma opasno (KURIR TV)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.