TEŠKA NESREĆA KOD PROKUPLJA: Kamion udario u autobus, poginuo vozač, na licu mesta STRAŠAN PRIZOR!
Foto: Printscreen / Instagram / mihailo.ponjavic

kabina potpuno odsečena

TEŠKA NESREĆA KOD PROKUPLJA: Kamion udario u autobus, poginuo vozač, na licu mesta STRAŠAN PRIZOR!

Od zadobijenih povreda, preminuo je vozač kamiona čiji identitet još uvek nije saopšten koji je i pored svih pokušaja reanimacije podlegao povredama
Objavljeno:

Teška saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice izgubilo život, dogodila se jutrosa ulazu u Prokuplje iz pravca Kuršumlije.

Uviđaj je još uvek u toku, a prema prvim informacijama nastradao je vozač kamiona.

Kako prenosi Blic, do sudara je došlo je između motornog teretnog vozila „zastava“ prokupačkih registarskih oznaka i autobusa.

Od zadobijenih povreda, preminuo je vozač kamiona čiji identitet još uvek nije saopšten koji je i pored svih pokušaja reanimacije podlegao povredama.

Povređenih lica u autobusu, kako prenosi ovaj portal, nema.

Inače, očevici kažu da je na mestu nesreće stravičan prizor, a da je kabina zastavinog kamiona potpuno odsečena, a primetna su i oštećenja na autobusu, pa je prava sreća kako niko od putnika nije povređen.

U toku je uviđaj pa još uvek nema zvaničnih podataka o tome šta bi moglo da bude uzrok ove nezgode, ali prema nekim prvim informacijama postoji pretpostavka da je najverovatnije vozač kamiona iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu i bočno udario u autobus, na krivini udesno iz pravca Prokuplja.

Uskoro opširnije....

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.