EVO GDE SE NALAZI DEČAK OSUMNJIČEN ZA UBISTVO VRŠNJAKA U NIŠKOJ BANJI!
Foto: RINA

smrt dečaka u niškoj banji

EVO GDE SE NALAZI DEČAK OSUMNJIČEN ZA UBISTVO VRŠNJAKA U NIŠKOJ BANJI!

Kako je reč o maloletnom licu, u slučaj je uključen Centar za socijalni rad

Objavljeno:

Dečak (13) za kojeg se sumnja da je vršnjaku u Niškoj Banji, prema nezvaničnim saznanjima, oštrim predmetom naneo rane u predelu vrata i glave, prebačen je u psihijatrijsku kliniku u Beogradu, prenosi RTS.

Kako RTS nezvanično saznaje, dečak za kojeg se sumnja da je vršnjaku naneo povrede od kojih je preminuo, sinoć je iz niškog Urgentnog centra prebačen na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu.

U Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Niškoj Banji, koju je pohađao dečak nastradao u vršnjačkom nasilju, prvi čas u obe smene bio je posvećen razgovoru sa učenicima.

Roditelji su pozvani da prate decu i reaguju na promene u ponašanju.

Škola, stručne službe i nastavnici pružiće svu potrebnu podršku učenicima i njihovim porodicama, kako bi se suočili sa gubicima i prebrodili teške događaje. Škola je održala sastanak Tima za krizne intervencije i preduzela sve predviđene mere“, saopšteno je iz škole.

1 / 4 Foto: RINA

Podršku školi pružaju prosvetni savetnici Školske uprave i stručnjaci sa Klinike za psihijatriju Niš.

Prema nezvaničnim saznanjima, oba dečaka išla su u isto odeljenje. O tome šta je prethodilo tuči koja se završila tragično – nema informacija.

Kako je reč o maloletnom licu, u slučaj je uključen Centar za socijalni rad.

Niški Centar za socijalni rad učestvuje u uviđaju i istrazi smrti 13-godišnjeg dečaka u Niškoj Banji, kao organ starateljstva u okviru neodložne hitne mere. Direktor Centra je rekao da pre jučerašnjeg događaja u bazi nisu imali nijednog od dečaka, niti njihove porodice, i da je ovo potpuno nova situacija za Centar.

Bonus video;

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.