DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U NIŠKOJ BANJI: Pojavilo se novo svedočenje
Policija, Foto: Printscreen/RTS

JEZIVO UBISTVO

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U NIŠKOJ BANJI: Pojavilo se novo svedočenje

Komšinica je iznela nove detalje svirepog ubistva dečaka u Niškoj Banji

Objavljeno: 16:41h

Ubijeni dečak trinaestogodišnjak i njegov ubica (13) bili su najbolji drugovi. Njih dvojica su se danas oko 11 sati posvađala u dvorištu, a sukob su nastavili u potkrovlju kuće osumnjičenog dečaka ubice, gde je nasmrt izbo druga.

Komšika H.K. objasnila je za Kurir kako se dogodila jutrošnja tragedija u Niškoj Banji. Naime, meštani banje su izuzetno potreseni. Oko škole se viđaju neverovatne slike da roditelji dolaze i grle i svoju i tuđu decu. Neki roditelji i stariji meštani vidno u suzama ljube svoju decu ispred škole.

- Oni su najbolji drugari. Dečak je jedinac i potiče iz vrlo respektabilne porodice. Napadač je malo problematičan, često je nosio nož. Bez obzira na sve to, oni su bili najbolji drugari i ponekada su sparingovali. Jutros je prvo zapomagala baka jedna odavde komšika.

Ona je vikala "u pomoć", onda je tu izašao deka jedan, ali i momak koji je smrtno povredio dečaka. On se teturao i pao na asfalt, tad je neko zvao i Hitnu pomoć. Onda je taj deka ušao u kuću i zatekao mnogo tragova krvi, lokve su bile po podu i betonu. Oni su se tukli izgleda s prizemlja, pa se krvavo završila tuča na tavanu na potkrovlju. Dečaka je zatekao u lokvi krvi - priča ova komšinica.

Ona kaže da ne može ni da pretpostavi koji je motiv ovog ubistva. Kaže da su neki rekli da je sve počelo oko sporečkavanja oko neke banalne stvari.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/Kurir.rs/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.