DUŠANKA TRAŽILA RAZVOD, MUŽ JOJ PRESUDIO KUHINJSKIM NOŽEM: Dragan prijavljivan i ranije zbog sukoba sa zetom
Ubijena Dušanka, Foto: Privatna arhiva/Kurir

istraga zločina

DUŠANKA TRAŽILA RAZVOD, MUŽ JOJ PRESUDIO KUHINJSKIM NOŽEM: Dragan prijavljivan i ranije zbog sukoba sa zetom

Dušanku je suprug usmrtio kuhinjskim nožem

Objavljeno:

Draganu S. (61) koji je osumnjičen da je u petak uveče usmrtio suprugu ubovši je kuhinjskim nožem u vrat, rešenjem Sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, po predlogu Višeg javnog tužilaštva, određen je pritvor do 30 dana, potvrđeno je Kuriru u Višem sudu u Vranju.

Dragan S. (61) saslušan je u nedelju u 12 sati pred Višim javnim tužilaštvom u Vranju. Na saslušanju se branio ćutanjem, potvrđeno je Kuriru u tužilaštvu.

Ubistvo se dogodilo u Repincu kod Vladičinog Hana, kada je Dragan S. svoju suprugu Dušanku nožem ubo u vrat. Nesrećna žena je podlegla povredama na mestu. Izvršilac je pronađen na mestu izvršenja krivičnog dela, odmah je uhapšen i određeno mu je zadržavanje. Kako smo ranije pisali, sumnja se da Dragan S. u trenutku zločina bio pijan, a mrtvu ženu je u lokvi krvi ponašla ćerka kada je sa svojim detetom došla iz grada.

- Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju od 01.10. 2023. po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Vranju, prema osumnjičenom S.D. određen je pritvor u trajanju do 30 dana - stoji u saopštenju zamenika portparola Višeg suda Aleksandre Mladenović.

Nakon istrage, uslediće podnošenje optužnice i faza preispitivanja i potvrđivanja optužnice. Kada se potvrdi optužnica ide se na suđenje. Nakon toga se u postupku zakazuje glavni pretres, objašnjavaju nadležni u Višem sudu.

Prema nezvaničnim informacijama Kurira, osumnjičeni nije osuđivan, i protiv njega nisu podnošene krivične prijave za nasilje u porodici. Žrtva Dušanka S. nije prijavljivala supruga za nasilje, osim što je pre dvadesetak dana podnela tužbu za razvod braka.

Kako dalje nezvanično saznajemo, prošle godine zbog sukoba sa zetom Dragan S. je prijavljen policiji, ali tada nije podneta krivična prijava protiv njega, već je samo izrečena hitna mera udaljenja i zabrana prilaska žrtvi od strane policije.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/Kurir.rs/T.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.