"ŽIVA SAM, HVALA BOGU": Žena koju partner iz Avganistana izbo nožem, IZAŠLA IZ BOLNICE
Foto: Društvene mreže

POTRESNO

"ŽIVA SAM, HVALA BOGU": Žena koju partner iz Avganistana izbo nožem, IZAŠLA IZ BOLNICE

Ona je juče na društvenim mrežama obavestila svoje prijatelje da je kod kuće

Objavljeno:

Žena (49) iz Kuzmina koja je 14. septembra bila teško ranjena kada ju je u Kuzminu napao emotivni partner M. O. (26), inače državljanin Avganistana, uspešno se oporavlja i izašla je iz bolnice.

Ona je juče na društvenim mrežama obavestila svoje prijatelje da je kod kuće i promenila je naslovnu fotografiju. Ispod slike, virtuelni prijatelji su joj pisali kako joj žele brz oporavak, a ona im se redom zahvaljivala uz emotikone srca i cveća.

- Samo ti nama ozdravi, želim ti brz oporavak, dušo moja draga. Sve najbolje, srećno - samo su neki od komentara upućeni ranjenoj ženi, a ona je svojim prijateljima odgovorila: "Kod kuće sam, živa sam, hvala Bogu".

Povređena žena je potom i objavila video - scenu iz popularnog filma "Toma", u kojoj doktor pita glavnog junaka da li ga nešto boli, a on mu odgovara da ga boli duša.

- Jel ti lečiš dušu? E, dušu kad naučiš da lečiš da mi se javiš - odgovorio je glavni junak.

Podsetimo, krvava drama odigrala se pre 15 dana u piljari u Kuzminu, gde je ranjena žena radila. Kako su ranije za Kurir ispričali meštani, ona se posvađala sa svojim partnerom koji je izvadio sečivo i nekoliko puta je izbo. Posle ranjavanja je pobegao, ali ga je policija brzo pronašla i uhapsila.

- Oni su se upoznali prošle godine kada je ona radila u lokalnom migrantskom centru gde je kuvala. Žrtva je nekoliko dana pre ranjavanja sa svojim partnerom otvorila radnju u kojoj se i dogodio napad. Odlučili su da otpočnu svoj posao i našli su kuću u kojoj su otvorili lokal gde su plaćali zakup - ispričala je ranije poznanica povređene žene.

Kako smo dalje saznali od poznanika ovog para, svađa, a zatim i pokušaj ubistva se dogodio ujutru neposredno nakon što su žena i O. M. otvorili radnju za mušterije.

- Niko ne zna da kaže zašto je konkretno izbila svađa među njima. Sve se dogodilo neposredno nakon što su otvorili radnju. Čula se galama i vriska, a onda je muškarac, navodno, krvavih ruku pobegao niz ulicu, a ona je ostala da leži nasred radnje - rekli su nam očevici i dodali:

- Komšije i prolaznici čuli su da se nešto dešava, a kada su došli odmah su zvali Hitnu pomoć i policiju koja je krenula u akciju hapšenja osumnjičenog.

Bonus video: LOJANICA GOST CRNE HRONIKE: Specijaliac koji je odlazio tamo gde vojska nikoga nije ni smela da pošalje, scene užasa pamti i danas

00:49

LOJANICA GOST CRNE HRONIKE: Specijaliac koji je odlazio tamo gde vojska nikoga nije ni smela da pošalje, scene užasa pamti i danas

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.